Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Falun több az olyan fiatal lány akinek szőrös a puncija?
Egyszer egy kabinban öltöztem át sógornőmmel a strandon, falusi csaj nógrádból, csupasz volt.
Ennyit tudok hozzátenni a témához :)
/Szerintem ennek semmi köze ahhoz, hol lalik az ember/
Én egy nagyon pici párszáz fős faluban vagyok egyedüli kozmetikus. A tiniktől az 50-es nőkig kb a falu harmada-fele hozzám jár intim gyantáztatni. A többség a 20-30-40-es korosztályból. A maradékból pedig egy csomóan borotválják maguknak. Szóval a többségnek csupasz, kevesen vannak akiknek szőrös.
A férfiaknál másabb a helyzet, közülük a 20-30-40-es korosztály negyede jár hozzám mindenfélére, de 10-ből csak kb max 3-4 pasi gyantáztat intimet is.
Én faluból kerültem fel, Bp-re, egy 10 éve. A környéki falukból volt pár csajom, mindegyik kivétel nélkül adott magára. Normálisan öltözködött, sminkelt és borotválkoztak.
Budapesten sokkal több elhanyagolt nőt látok már csak az utcán is, a 20-40 között mint vidéken. Melegítőbe, cica naciba járnak dolgozni, 2 hetes zsíros haj. Leül melléd metrón, szaglik a parfüm mögött a hónalj. Több hetes retek a cipőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!