Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok miről szeretnek beszélni első alkalomkor hogy ne tűnjünk unalmasnak és legyen folytatása is?
Én magamról beszélek első randin, a hobbimról, kérdezem tőle is ezeket.
Általánosságban mindenről. Sokat bókolok, a szemüket a hajukat, az alakjukat dicsérem, ezt szeretik. Elviszem őket éttermbe, moziba, sétálni, Duna partra stb.
Pl a ruhájukra is jó ha bókolsz "nagyon jó a stílusod" tehát a szokásos fölös körök, hogy betudj férkőzni a "lelkébe", ez kB 1-2 hétig tart nálam, aztán innentől rontom el, mert berúgom az ajtót...hány fiúval szexeltél, kivel, mivel, hol laknak, távol, másik város, község, falu, hány órás volt a leghosszabb szexed, hányszor élveztél el ezalatt, kivel élvezted a legjobban, kibe voltál nagyon szerelmes, kinek engedted az anált, szájba élvezést, kinek mekkora volt, levannak e tiltva, tartod e velük a kapcsolatot stb.
Mindezek ellenére osszejonnek velem, innentől számítva kB 1 hónap és dobnak, mert undorító, förtelmes viselkedésem van a féltékenységem, az önbizalom-hiányom, a kisebbségi komplexusom, a kicsi 15 centis farkam, a külsőm elnem fogadása, mindent a lányra vetítek ki és nem bírják 1-2 hónapnál tovább.
Vagy, nem erre irányult a kérdés?
én kimondottan szeretem a feszült csendet.
engem nem zavar, viszont a nőket általában feszélyezi, akár zavarba is hozza ami fokozza a keretet.
most legutóbb ezt odáig fokoztam, hogy csak akkor szólaltam meg, ha megérintett.
ekkor megkértem, hogy mutassa meg az arcát profilból.
mosolygott és lassan oldalra fordult.
én meg mondtam neki, hogy profilból ezzel a kifejezett homlokkal és durcás szájjal, úgy nézel ki mint egy kislány.
micsoda?micsoda?
igen, mint egy kislány,,,úgyhogy ez lesz a beceneved, kislányfejű.
gondolkodtál már azon hogy 2 copfban hord a hajad?DD
szóval így mulatok.
kedves évődéssel.
múltkor pedig olyan gyorsan termett előttem egy csaj aki tetszik munkahelyen, hogy nem jutott eszembe semmi és így szóltam-iszunk egy kvt?
igent mondott.
leültünk aztán kicsit elnevettem magam, de nem mondtam miért.
szóval megkérdezte.
én meg mondtam neki, hogy a múltkor megnevettél és az jutott most eszembe.
igen? mivel?
mosolyogtál oda amikor köszöntem és nem vetted észre, hogy egy ujjnyi vastag olajfolt van az arcodon hahaha.
úh de ciki, tényleg nem vettem észre, de te milyen genya vagy, hogy nem szóltál:)
stb stb.
nem a sztori a lényeg.
hanem hogy érdeklődjön, kíváncsi legyen, kérdést tegyen fel, meglepődjön és nevessen.
mind a 2 sztoriban teljesült a terv.
a kivitelezése mindegy.
ha meg visszavág mert veszi a lapot, akkor sínen is vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!