Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tiktokon vagy igazábol bármelyik ilyen oldalon miért nézik férfiak tömegei olyan magamutogatós nőket akiket úgyse dugnak meg soha?
Figyelt kérdés
Mi értelme de tényleg
Ugyis más dugja őket aki már megvette őket a húspiacon
2021. nov. 20. 21:54
3/16 A kérdező kommentje:
De amugy nem
Rájöttem valojaban azok a csajok nem is néznek ki olyan jól csak azt mondják kamu az egész nyilvan nem is ugy neznek ki hanem nem úgy
2021. nov. 20. 22:00
4/16 anonim válasza:
Tőlem nézheti.. kanosabb lesz tőle és én kapom meg a gyümölcsét..🙃
5/16 anonim válasza:
Én nem vagyok tiktok sztár de előszeretettel néznek a férfiak más felületen. (:
6/16 anonim válasza:
Nem használok ilyen alkalmazásokat, nem nézegetek ilyen nőket vénember létemre. 33f
7/16 anonim válasza:
Amiért a net és tiktok előtti időben a playboyban is megnézték a pucér csajokat, meg amiért utána néznek a csinosabb nőknek az utcán azé'. Csak az utcán sétáló csinos csajokon nincs megtekintés számláló.
8/16 anonim válasza:
Nekem tetszik, amit nyújtanak.
Rosszul vagyok már a sok álszent nőtől.
9/16 anonim válasza:
"aki már megvette őket a húspiacon"
Gondolom csodálkozol, hogy miért fogsz szinglin megöregedni...
10/16 anonim válasza:
Te miért nézelődsz a boltban ha úgysem veszel semmit sem?
Ez kb ugyan az. Nézni lehet nem?
Ne legyél ilyen féltékeny :)
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!