Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online maszturbálás, magamutogatás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Sajnos kicsit exhibicionista vagyok és élvezem ha néznek, ha látják ahogy maszturbálok. Szigorúan csak online! Tudtok erre oldalakat, javaslatokat, ahol van erre lehetőség?
Chaturbate-t ismerem, de személyes adatokat nem szívesen adnék ki, mert csak azután engedi a közvetítést. Más hasonló, közvetítésre lehetőséget adó oldal?
2021. febr. 6. 17:57
2/17 anonim válasza:
Én skype-on szoktam (fiú vagyok)
3/17 mindentudó99 válasza:
Aztán majd felveszik videóra és zsarolnak bele. Vannak akik erre vannak ráálva. Engem nem izgat ez a dolog de simán facebookon bejelölt egy külföldi magyar nevű csaj. Visszaigazoktam. Elkezdtünk társalogni. Hamar rátért a lényegre. Ilyesmire akart rávenni amit te akarsz csinálni miután ő már levetőzött. Mondtam hogy nem. Erőszakossà vált. Mikor rájött nem fog menni letiltott. Sőt a profilja is eltünt. Utána néztem vannak akik ebből élnek. Levideóznak majd megfenyegetnek hogy elküldik a családtagoknak ha nem fizetsz
5/17 A kérdező kommentje:
Viszonylag anonim módon történik nálam az ilyen, nem személyes FB profilhoz kötve.
2021. febr. 6. 18:12
6/17 A kérdező kommentje:
Egy fontos dolog kimaradt, srác vagyok! :)
2021. febr. 6. 18:16
7/17 anonim válasza:
Arra figyelj, hogy ne látszódjon a fejed.
8/17 anonim válasza:
Arra figyelj, hogy ne látszódjon a fütyid!
9/17 anonim válasza:
Snapen es skypeon szoktam lanyokkal
10/17 A kérdező kommentje:
Ha lányok Skype neveit át tudjátok küldeni privátban, megköszönöm! :)
2021. febr. 6. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!