Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem kívánja a szexet a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kívánja a szexet a férjem?

Figyelt kérdés

Fiatal házaspár vagyunk, lassan 6 éve együtt. Én 23 vagyok, ő 25 éves. Egy gyermekünk van, aki 10 hónapos.

A problémám az, hogy nem igazán működik a szex közöttünk. Nagyon ritkán "jut eszébe" a házasélet... Kb. 4-5 havonta egyszer. Ha én kezdeményezek, akkor általában kifogás van, de néha belemegy. Egyébként mindig elmondja, hogy nagyon jó a szex, csak valahogy "nekiállnia" meg "rávennie magát" nehéz és nem érti miért.

Egyébként nagyon hamar el is megy, nagyjából 2-3 percig bírja.

Szerintetek miért lehet ez? Azt mondta, hogy világ életében ilyen volt (ritkán szexelt, hamar elment és csak egy menetet bírt), az előző kapcsolataiban is...

2021. nov. 20. 14:33
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

alacsony a tesztoszteron szintje férjednek. nekem pl magas, én 25 évesen legalább napi 4 menet után éreztem azt hogy, na ez már akkor talán elég, első menetben persze megesett hogy 2 perc aztán többi menet már 15-30-40 percesek voltak.a rekord az 2 óra volt. és most 40 felett még mindig napi kettőt igénylek, és a kettő legyen igen hosszú arra hajtok, legalább egy

órás menet legyen. a rekord a nimfo ex csajommal 4 órás menet volt. egyik nap két kb 4 órás maga behatol

ásos aktus , így két menetet összehozva , az előjáték és utojátékkal együtt, számoltuk kb 8 óra volt amit az ágyban szexel töltöttünk. na az ilyen napok amik nekem az életem legjobb napjai voltak. átölelek egy nőt akihez vonzódok, egyböl elkezd felálni, ugyhogy már rá is vagyok véve a szexre, nem kell hozzá a neki készülés :D megfelelő vitaminokkal, és étrendel tudod növelni tesztoszteron szintjét : [link]

2021. nov. 23. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!