Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kívánja a szexet a férjem?
Fiatal házaspár vagyunk, lassan 6 éve együtt. Én 23 vagyok, ő 25 éves. Egy gyermekünk van, aki 10 hónapos.
A problémám az, hogy nem igazán működik a szex közöttünk. Nagyon ritkán "jut eszébe" a házasélet... Kb. 4-5 havonta egyszer. Ha én kezdeményezek, akkor általában kifogás van, de néha belemegy. Egyébként mindig elmondja, hogy nagyon jó a szex, csak valahogy "nekiállnia" meg "rávennie magát" nehéz és nem érti miért.
Egyébként nagyon hamar el is megy, nagyjából 2-3 percig bírja.
Szerintetek miért lehet ez? Azt mondta, hogy világ életében ilyen volt (ritkán szexelt, hamar elment és csak egy menetet bírt), az előző kapcsolataiban is...
Nem most kezd feltűnni. És kielégít máshogy, hosszú előjátékaink vannak, figyel rám. Inkább csak nehezen veszi rá magát a dologra. De ez már 6 éve is így volt.
A gyerek nem volt korai. Tökéletes apa, imádja. Szerettük volna, tervezett baba. Mindketten 25 előtt szülők szerettünk volna lenni.
Kislányom! Hát ez a vonat elment... Egy férfi napi szinten akar szexelni, ha nem akkor nem szeret/kíván..
Meddig kínzod még magatokat? Ebből válás lesz tuti!
Nem értek egyet. Mindig is nehezen vette rá magát, de nagyon vad és izgalmas éjszakáink voltak/vannak.
Sokszor kér képet munka közben pl. meztelenül, bugyiban stb. Tehát a flört, kívánás is megvan. Csak aztán jön a “fáradt vagyok” meg a “majd holnap”…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!