Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem kívánja a szexet a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kívánja a szexet a férjem?

Figyelt kérdés

Fiatal házaspár vagyunk, lassan 6 éve együtt. Én 23 vagyok, ő 25 éves. Egy gyermekünk van, aki 10 hónapos.

A problémám az, hogy nem igazán működik a szex közöttünk. Nagyon ritkán "jut eszébe" a házasélet... Kb. 4-5 havonta egyszer. Ha én kezdeményezek, akkor általában kifogás van, de néha belemegy. Egyébként mindig elmondja, hogy nagyon jó a szex, csak valahogy "nekiállnia" meg "rávennie magát" nehéz és nem érti miért.

Egyébként nagyon hamar el is megy, nagyjából 2-3 percig bírja.

Szerintetek miért lehet ez? Azt mondta, hogy világ életében ilyen volt (ritkán szexelt, hamar elment és csak egy menetet bírt), az előző kapcsolataiban is...

2021. nov. 20. 14:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
81%
Megadta neked a választ, ő ilyen.
2021. nov. 20. 14:33
 2/21 A kérdező kommentje:
Ja, kihagytam a legfontosabbat: volt már párszor, hogy más nőkkel szexchatelésen kaptam... Semmi komolyabb nem volt, egymás nevét sem tudták, semmi érzelem, csak a képek.
2021. nov. 20. 14:34
 3/21 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem keress erre mindenképp valami megoldást. Mert ebből később nagyobb bajok is lehetnek.
2021. nov. 20. 14:40
 4/21 anonim ***** válasza:
73%
Mi lesz ott 10 év múlva ha már most nem megy ez.
2021. nov. 20. 14:41
 5/21 anonim ***** válasza:
93%
Nem értem! Ha ő ilyen és ez neked kevés, akkor miért házasodtatok össze?
2021. nov. 20. 14:41
 6/21 anonim ***** válasza:
71%
Valószínűleg megcsal, vagy legalábbis rajta van az ügyön. 6 éve vagytok együtt, ráadásul ott a gyerek. Szerintem ez sok neki. Nagyon gyorsan át kell ezt beszélnetek, különben nem lesz jó vége.
2021. nov. 20. 14:42
 7/21 anonim ***** válasza:
90%

Akkor itt lehet a gond. Rádúnt.

Lehet túl hamar vallaltatok gyereket, meg az egész házasság is túl hamar jött, mindketten nagyon fiatalok vagytok még.

Még csak most fognak jönni azok a perverz dolgok amikre csak most döbben rá, hogy mikre izgul, mik tetszenek neki stb.

2021. nov. 20. 14:42
 8/21 anonim ***** válasza:
82%
Párterápia kéne.
2021. nov. 20. 14:47
 9/21 anonim ***** válasza:
76%

Beszélgessetek róla hogy melyikőtöket mi hozza izgalomba. Hagyjatok időt hogy legyen bátorsága mindent elmondani, nincs rossz válasz :)

Ha el tud lazulni annyira hogy ezekről beszéljen akkor már a szex is jobb lesz. Nem is kell minden meredek ötletet megvalósítani, elég lehet ha felszabadultan beszélgettek róla.

2021. nov. 20. 14:52
 10/21 anonim ***** válasza:
70%
19 évesen elkötelezte magát, te pedig 17 évesen. Erre mondják, hogy még nem élt eleget. És nagyon fiatalok vagytok még a gyerekhez. Szerintem megijedt a felelősségtől, és rájött egy kisebb kapuzárási pánik, ezért van a szexchat is, bontogatja a szárnyait, mert fiatal férfi. És elég sok sebből is vérzik, 6 éve vagytok együtt, és 2-3 perc alatt el is megy? Ezt nem tudom hogy bírod. És ha világ életemben ilyen volt, akkor feltételezem a veled töltött idő alatt is ez volt. Nem egészen értem, hogy ez miért most jut eszedbe? Ez elég kaotikus.
2021. nov. 20. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!