Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom megérteni azokat a nőket, akik nem tudnak elmenni egy álló faroktól, mert nekik jobban tetszik a kézzel izgatás. Más is van ezzel így?
"El tudjátok képzelni, hogy 2 ló úgy szexel, h a hím a patájával izgatja a nőstényt?
Ez egy feminista elhajlás a nők részéről. A nők lázadása a férfiak ellen, h nekünk is farkunk van!"
Bogaram... Az állatok (1-2 kivételről eltekintve) szaporodás miatt közösülnek nem pedig puszta élvezet miatt. Így abszolút értelmetlen a felvetésed első része.
A többire reagálva pedig: tudod VÉGRE elértünk abba az időbe ahol nem kell egy nőnek sem szégyellnie a szexualitását és bátran megélheti a testi örömöket. Nem pedig annyi a szex hogy ráfordul naponta a háZura 5percben hogy belemaszturbáljon.
A női szexuális öröm elsődleges forrása a csikló, ha tetszik neked ha nem. A természet nagyon is jól megalkotta az emberi testet. A csiklóban közel nyolcezer idegvégződés van, hát képzeld csak el mekkora frenetikus orgazmust képes egy nő átélni, addig is míg te itt hisztériázol. Egy ügyes férfi pedig csodát képes művelni odalent. ;)
Ki kell, hogy ábrándítsalak, kérdező: a hüvelyi orgazmus marhára nem a női "tanulékonyságon" múlik. Nekem ezzel az első kapcsolatomat leszámítva sosem volt problémám. És határozottan állíthatom, hogy elsősorban a férfin múlik. (Leszámítva azokat a szélsőséges eseteket, amikor a nő mentális vagy anatómiai okok miatt eleve nem képes rá.)
Viszont: soha egyetlen partneremnek sem volt olyan elképesztően primitív hozzáállása a női szexualitáshoz meg úgy általában a szexhez, mint neked. A soraidat olvasva a legkevésbé sem vagyok meglepve, hogy a partnerednek problémái vannak a farkaddal.
Évek óta intim tornázok, szűk vagyok még sem volt soha egy párommal sem hüvelyi orgazmusom.
De, számít a méret is. Egy 5 centis és egy 25 centis farokkal sem lesz jó a szex...
Milyen mázli, hogy engem a partnereim nem gésagolyó továbbképzésre küldtek, hanem zsigerből tudták, hogyan kell úgy közeledni egy nőhöz, hogy orgazmus legyen a vége.
Te csak gésagolyózz tovább kedvedre, én meg készülök az esti randimra. ;)
Kérdező, akkor csináld lovakkal :D Azok biztos full természetesen tolják, és nem is túl öntudatosak.
Mellesleg akkor mi az elképzelés a csikló meg mesterséges vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!