Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudom megérteni azokat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom megérteni azokat a nőket, akik nem tudnak elmenni egy álló faroktól, mert nekik jobban tetszik a kézzel izgatás. Más is van ezzel így?

Figyelt kérdés

2021. nov. 20. 00:32
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
89%

"El tudjátok képzelni, hogy 2 ló úgy szexel, h a hím a patájával izgatja a nőstényt?

Ez egy feminista elhajlás a nők részéről. A nők lázadása a férfiak ellen, h nekünk is farkunk van!"

Bogaram... Az állatok (1-2 kivételről eltekintve) szaporodás miatt közösülnek nem pedig puszta élvezet miatt. Így abszolút értelmetlen a felvetésed első része.

A többire reagálva pedig: tudod VÉGRE elértünk abba az időbe ahol nem kell egy nőnek sem szégyellnie a szexualitását és bátran megélheti a testi örömöket. Nem pedig annyi a szex hogy ráfordul naponta a háZura 5percben hogy belemaszturbáljon.

A női szexuális öröm elsődleges forrása a csikló, ha tetszik neked ha nem. A természet nagyon is jól megalkotta az emberi testet. A csiklóban közel nyolcezer idegvégződés van, hát képzeld csak el mekkora frenetikus orgazmust képes egy nő átélni, addig is míg te itt hisztériázol. Egy ügyes férfi pedig csodát képes művelni odalent. ;)

2021. nov. 20. 10:15
 22/30 anonim ***** válasza:
87%

Ki kell, hogy ábrándítsalak, kérdező: a hüvelyi orgazmus marhára nem a női "tanulékonyságon" múlik. Nekem ezzel az első kapcsolatomat leszámítva sosem volt problémám. És határozottan állíthatom, hogy elsősorban a férfin múlik. (Leszámítva azokat a szélsőséges eseteket, amikor a nő mentális vagy anatómiai okok miatt eleve nem képes rá.)

Viszont: soha egyetlen partneremnek sem volt olyan elképesztően primitív hozzáállása a női szexualitáshoz meg úgy általában a szexhez, mint neked. A soraidat olvasva a legkevésbé sem vagyok meglepve, hogy a partnerednek problémái vannak a farkaddal.

2021. nov. 20. 11:25
 23/30 A kérdező kommentje:
A gésa golyó is a hüvely izomzatának erősítését segíti elő, orgazmusa is lehet a nőnek tőle, szal nem a méret a lényeg. ;)
2021. nov. 20. 17:05
 24/30 anonim ***** válasza:
67%

Évek óta intim tornázok, szűk vagyok még sem volt soha egy párommal sem hüvelyi orgazmusom.

De, számít a méret is. Egy 5 centis és egy 25 centis farokkal sem lesz jó a szex...

2021. nov. 20. 17:09
 25/30 anonim ***** válasza:
80%

Milyen mázli, hogy engem a partnereim nem gésagolyó továbbképzésre küldtek, hanem zsigerből tudták, hogyan kell úgy közeledni egy nőhöz, hogy orgazmus legyen a vége.

Te csak gésagolyózz tovább kedvedre, én meg készülök az esti randimra. ;)

2021. nov. 20. 17:09
 26/30 anonim ***** válasza:
82%
Mondhatod itt a gésa golyókat, hibáztathatod az összes nőt a világon, akkor is te fogsz hoppon maradni, ezt kéne észrevenned. Veled van a baj meg a gondolkodásoddal, illetve felfogásoddal.
2021. nov. 20. 17:29
 27/30 anonim ***** válasza:
7%
Hát biza a méret is számít. Egyet értek, a női hüvelyi orgazmushoz valóban nem árt edzeni a hüvelyi izmokat. Én is ezért kezdtem el, kíváncsi voltam, hogy hatásos lesz-e. Nem az ördögtől van. De ha kicsi a szerszám, azt nem menti meg.
2021. nov. 20. 17:30
 28/30 A kérdező kommentje:
A gésa golyó se egy méretes szerkezet, nincs 5 centi se. A kutatások szerint, a nők 35-40 %-a képes hüvelyi orgazmusra, a többi egyedülálló vagy idős nő vagy öntudatos feminista.
2021. nov. 21. 00:38
 29/30 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, akkor csináld lovakkal :D Azok biztos full természetesen tolják, és nem is túl öntudatosak.

Mellesleg akkor mi az elképzelés a csikló meg mesterséges vagy mi?

2021. nov. 21. 21:02
 30/30 anonim ***** válasza:
Nem sokat tudsz a női nemiszervről... olvass utána mielőtt összevissza kefelsz. Ezért nem tálalok partnert sexre sem, mert nincs a fasziknak szexuális kultúrájuk. Inkább legyen pókhálós.
2023. máj. 7. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!