Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom megérteni azokat a nőket, akik nem tudnak elmenni egy álló faroktól, mert nekik jobban tetszik a kézzel izgatás. Más is van ezzel így?
Figyelt kérdés
2021. nov. 20. 00:32
1/30 anonim válasza:
Akkor csapj fel valami felvilágosító könyvet.
Ez azért van, mert a nők nagyrészének nincs hüvelyi orgazmusa.
2/30 A kérdező kommentje:
Miért, azt olyan nehéz megtanulni?
2021. nov. 20. 01:13
3/30 anonim válasza:
Lol na jólvan. Akkor ma szerintem elmondok egy imát arra is, hogy hozzád hasonló ne kerüljön az ágyamba soha.
N
4/30 anonim válasza:
Igen.
De sokaknak nem tanulható. Illetve kevés hozzá a flrfipartnek kitartása és technikája
5/30 anonim válasza:
Nekem se volt sokáig. Most már tudom, 2 okból nem sikerült a jelenlegi párom előtt soha. Egyik, hogy neki nagyobb mérete van (17 centi) másrészt ő képes sokáig, ütemesen, kitartóan, érzéssel csinálni, nem monoton 3 perc egy szex. Szóval lehet ez is oka a dolognak, egy 12 centistől nekem se lesz lábremegős orgazmusom. De ettől függetlenül szertem a nyalást is, főleg ujjazással együtt.
6/30 A kérdező kommentje:
Ne az ujjam kelljen már a nőnek, hn a farkam! Az olyan nő, akinek az ujjam kell, az szerintem nem nő, inkább éretlen, infantilis, a szexualitásban megrekedt.
2021. nov. 20. 01:41
8/30 A kérdező kommentje:
7: Fordított esetben neked milyen lenne, ha nem kellene a pasidnak a lábadköze: csak a kezed? Tökönrúgás a férfinak, ha a farka helyett, az ujja kell a nőnek. Ne felvilágosító könyvekre hivatkozzatok, hanem gyakoroljatok, hogy ráérezzetek a dologra! ;)
2021. nov. 20. 01:53
9/30 A kérdező kommentje:
Nemcsak a férfin múlik a dolog, a nőnek is igyekeznie kell!
2021. nov. 20. 01:55
10/30 anonim válasza:
Ez olyan mint nálatok a korai magömlés. Tanulható a kordában tartása, sokaknak mégsem megy. Ettől még lehet jó és kielégült az együttlét.
Inkább azt fogadd el, hogy a férfiak és nők teste nem ugyanúgy működik "normálisan".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!