Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen érzés?
Figyelt kérdés
Igaz, hogyha egy férfi pl kinyal egy nőt vagy csak csókolóznak stb, tehát fel van izgulva és nincs viszonozva szopás sem pedig szex akkor fáj a farkuk?2021. nov. 1. 08:13
1/6 anonim válasza:
Nem a farok. A herék és a prosztata.
2/6 anonim válasza:
Nem feltétlenül fáj. De rohadt frusztrálo, állandóan arra gondolok, hogyha nem élvezek el, begolyózok. Volt már ilyen esetem, hogy heves smárolás, csokolózás után mentem a wc-re, és kivertem.
3/6 anonim válasza:
Nem fáj, de kellemetlen. Persze ha egy buszmegállóban smárolva beindulok, nem várhatom el, hogy ott helyben el is intézzenek...
Az ügy inkább akkor sokkoló, ha én mindent megteszek, de a lány magasról tesz rá, hogy nekem is jó-e. Ez nem egészséges kapcsolat.
4/6 anonim válasza:
Nekem nem kellemetlen volt, hanem fájt, minden lépésnél hasított. Nem a viszonzás hogyanja a lényeg, hanem hogy olyankor el kell durranni. De tanultam belőle, vagy végigmegy a dolog, vagy bele sem kezdek.
5/6 anonim válasza:
Igen, nagyon rossz fizikailag.
Vőlegénybetegség. Keress rá, olvass utána.
6/6 SIDLER22 válasza:
Van, hogy annyira megkeményedik, hogy fáj. Ilyenkor általában vagy leállok vagy végig csinálom. Van az a szint amikor már annyira merev, hogy nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!