Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, egy hét önmegtartóztatás után mennyi idő alatt élveztetek el szexnél, vagy pettingnél (lánnyal)? Mit szólt a lány? Mit csinált veletek az élvezésért? Milyen érzés volt elmenni? Mennyi kihagyás volt előtte?
Előfordult volt hogy egy két perc és már el is élveztem.
De 5 perc elmúlik és ismét üzemkész az ágyú.
Akkor már nincs időkorlát nálam tudom irányítani mikor élvezzek el.
Azoknak akik kérdezték privátba: Egy óra általában sok volt eddig minden partneremnél akivel 'csak' szexeltünk, bár most párom van, nála ismerem, hogy 5-10 perc is elég. Nem örül az óráknak de néha végigcsináljuk és rááldozunk egy napot pár menettel. De alapvetően azt tapasztaltam hogy egy óra sok (főleg hogy utána ugyanúgy használható a cerka). Nos, az se jó ha valaki gyorstüzelö, valahogy meg kell találni az aranyközéputat a nő igényeinek megfelelően.
Petting van hogy 10 perc van hogy fél óra.
Szex naponta vagy másnaponta van.
A partnereim velem egykorúak vagy huszonévesek voltak.
Mostani párom 30 éves.
Kamasz koromban a tinik inkább a hosszú szexet szerették, de ez az igény megváltozott húsz felett ahogy mindenkinek bejött az életébe más is nem csak a szex (munka, egyetem, házimunka stb).
Külön-külön nem akartam leírni itt van egyben akit érdekel. :)
32f
#6: voltam, még annyi, hogy szerintem ilyenkor nagyobbat lehet élvezni, minőségre, mennyiségre is, egyszerűen jobb érzés.
Hogy mit szólt a lány? Ezt nem értem, mit szólt volna? Szexeltünk, és jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!