Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, egy hét önmegtartóztatás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, egy hét önmegtartóztatás után mennyi idő alatt élveztetek el szexnél, vagy pettingnél (lánnyal)? Mit szólt a lány? Mit csinált veletek az élvezésért? Milyen érzés volt elmenni? Mennyi kihagyás volt előtte?

Figyelt kérdés

2020. dec. 17. 09:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Alapból sok idő míg elélvezek van hogy egy óra. Így pár nap szünettel vagy egy hét után kb 4-5 perc ha a pettinget nem veszem bele.
2020. dec. 17. 10:01
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Sose mernék ilyet bevállalni, hogy így csajhoz menjek, hogy egy hétig előtte ne verjem ki. Illetve a másik, hogy évek óta nem volt olyan, hogy 2 napnál több elteljen elélvezés nélkül.
2020. dec. 17. 10:08
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Előfordult volt hogy egy két perc és már el is élveztem.

De 5 perc elmúlik és ismét üzemkész az ágyú.

Akkor már nincs időkorlát nálam tudom irányítani mikor élvezzek el.

2020. dec. 17. 10:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Azoknak akik kérdezték privátba: Egy óra általában sok volt eddig minden partneremnél akivel 'csak' szexeltünk, bár most párom van, nála ismerem, hogy 5-10 perc is elég. Nem örül az óráknak de néha végigcsináljuk és rááldozunk egy napot pár menettel. De alapvetően azt tapasztaltam hogy egy óra sok (főleg hogy utána ugyanúgy használható a cerka). Nos, az se jó ha valaki gyorstüzelö, valahogy meg kell találni az aranyközéputat a nő igényeinek megfelelően.

Petting van hogy 10 perc van hogy fél óra.

Szex naponta vagy másnaponta van.

A partnereim velem egykorúak vagy huszonévesek voltak.

Mostani párom 30 éves.

Kamasz koromban a tinik inkább a hosszú szexet szerették, de ez az igény megváltozott húsz felett ahogy mindenkinek bejött az életébe más is nem csak a szex (munka, egyetem, házimunka stb).

Külön-külön nem akartam leírni itt van egyben akit érdekel. :)

32f

2020. dec. 17. 10:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
15 percig úgyis simán bírom, de ha odafigyelek akkor tovább is. Mondjuk én nem vagyok gyorstüzelő, sőt inkább nehezen élvezek el.
2020. dec. 17. 10:58
 6/11 anonim ***** válasza:
92%
Nekem volt olyan, hogy egy hete nem is vertem ki kb, tudtam, hogy találkozni fogok egy csajjal, szóval direkt önmegtartóztattam előtte. Ez nem befolyásolja, hogy milyen gyorsan élvezel el, ha nem csak úgy csinálod, mint a mókusok, simán lehet szabályozni. Persze az átlagnál könnyebben elélveztem, de nem is akartam sokáig húzni, úgyis tettem már róla még az előjáték közben, hogy ő is elélvezzen. Aztán kis pihi, majd jöhet a második menet, az úgyis tovább tart ilyenkor. :)
2020. dec. 17. 11:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha rég nem voltam történt semmi, akkor 10 perc körül van, ha nagyon fel vagyok izgulva 5-7 perc.
2020. dec. 17. 11:20
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

#6: voltam, még annyi, hogy szerintem ilyenkor nagyobbat lehet élvezni, minőségre, mennyiségre is, egyszerűen jobb érzés.

Hogy mit szólt a lány? Ezt nem értem, mit szólt volna? Szexeltünk, és jó volt.

2020. dec. 17. 11:32
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyorstűzelő voltam, ma addig bírom, ameddig akarom kb. Nem a szexszünet, hanem a friss körülmények, amelyek módósíthatják a tűrőképességem: új lány vagy extremitás.
2020. dec. 23. 17:28
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez változó pl. nálam. Függ attól is, hogy mennyire vagyok fáradt vagy mennyi idő telt el az utolsó szex óta. Van, amikor elkezd szopni, aztán a szexig már nem jutunk el, de van, hogy dugunk aktívan egy órát.
2021. ápr. 9. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!