Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csalódott férfitársaim,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalódott férfitársaim, incelek, ti hogyan dolgozzátok fel a mindennapok keserveit? Hogyan birkóztok meg a nő hiánnyal? Miben látjátok az okokat?

Figyelt kérdés

Én 26 éves srác vagyok. Sokat próbálkoztam neten, élőben mire rájöttem a külsőm miatt nem kellek. sokféle lány tetszett, de én nem tudom kinek tetszettem mert sose kaptam visszajelzést. Sokszor nagyon jó lett volna megölelni, megérinteni valakit, de sose adódott senki. Érintés nélkül úgy érzem magam mint egy lágy gép. Nincs visszacsatolás, hogy élek. Egyedül meg egy macskával telnek a napjaim, de ennyi.

Kiégtem a munkakeresés terén, csókos nélkül nem lehet sehova se bekerülni. Csajozást említettem egyedül a hobbim tart életben. Szeretnék már egy barátnőt vagy legalább egy laza kapcsolatot, egy nőt akivel végre dghatnék egy hatalmasat. Dühit, hogy sok lány átgázolt rajtam, élik a Vig életüket, én meg először remegve mentem el prostihoz. És után sírtam a bűntudattól - pedig nem vagyok vallásos, annyira. Jó lett volna egy kedves aranyos lánnyal elveszteni, de mint mindenhol az élet itt is kibszott velem.

Van más is aki hasonló élethelyzeten megy kérészül?

2021. nov. 19. 11:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
#9 akkor írj ki még pár világfájdalom kérdést attól biztos változik bármi is
2021. nov. 19. 12:54
 12/18 anonim ***** válasza:
18%
#7 Lelkizést írtam te nagyonhülye. Olvasni sem tudsz? Vagy a szó ismeretlen?
2021. nov. 19. 13:13
 13/18 anonim ***** válasza:
25%

"Dühit, hogy sok lány átgázolt rajtam, élik a Vig életüket,"

A nok elete csak 18-30 kozott "vig", 10 ev mulva rohogni fogsz rajtuk, es a mai eneden is :)

37F incel

2021. nov. 19. 14:50
 14/18 anonim ***** válasza:
74%

A 37 éves incelek baromira tudhatják milyen egy nő élete, bármikor is...

😄😁

2021. nov. 19. 15:07
 15/18 anonim ***** válasza:
66%

14#

Mivel ők is találkoznak emberekkel at életük során, ezért ugyanúgy tudhatják mint bárki más.

Amíg nem a szexről okoskodik, addig pont annyit tud mint te

2021. nov. 19. 15:16
 16/18 anonim ***** válasza:
77%

Sehogy, nem lehet ezt feldolgozni, csak próbálom türelmesen várni a halált, reménykedek, hogy minél előbb jöjjön. De nem tud elég korán jönni, már ígyis túl régóta várok :(

32F

2021. nov. 19. 15:41
 17/18 anonim ***** válasza:
95%

"Egyedül meg egy macskával telnek a napjaim, de ennyi."

Én vagyok az a srác akit még a macskája is elhagyott

Akkor én mit mondjak?

A kutyám is elpusztult szegény, és sajnálok már újat venni, mert nem akarok már nagyon kötődni ehhez a világhoz

2021. nov. 19. 16:03
 18/18 anonim ***** válasza:
83%
Barmilyen szanalmas is de engem boldogitanak ezek a kerdesek, megsem en vagyok a legnagyobb luzer a vilagon, megmutatja hogy lehetne sokkal rosszabb is a helyzetem
2021. nov. 19. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!