Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Információt szeretnék kérni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Információt szeretnék kérni tőletek férfitársak. Bárhol is vagytok, eddigi tapasztalataitok alapján az útszélén merre láttatok prostituáltakat?

Figyelt kérdés

Régóta szeretnék egy talpraesett , bevállalós nővel együtt lenni. Aki az út szélén riszálja és tud kommunikálni férfiakkal, azt én annak tartom. Ennek is megvan a veszélye, de ebbe most ne menjünk bele. Én nem sokszor láttam az útszéli nőket, de akit és akiket annak idején láttam, azoknak szinte jobb volt a testi adottsága bármelyik másik nőnél.

A rosszlányok oldalát inkább hagyjuk.Nem korrektek és képekkel seftelnek.

A szolgáltatáshoz képest drágák és ők csak a felesleges gond kategóriába tartoznak.

A kérdés csak az, hogy melyik útszakaszon láttatok és láttok mostanában "akcióra" lehetőséget.

Nekem olyan nő kell, aki képes szórakoztatni a partnerét, és van akiből kinézem, hogy képes rá, de életem folyamán sosem olyanok kerültek az utamba, ami az ideiglenes, vagy akár hosszútávú boldogságot hozta volna.

Csak férfiak írjanak. Köszönöm.

2021. máj. 13. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Én 2 ilyen helyet is tudok Budapesten, de nem írhatom le, mert nem vagyok férfi?😳
2021. máj. 13. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:
72%
aki jól kommunikál és képes szórakoztatni a partnerét, az "minőségi prosti" és nem az út mellett fog állni, hanem lakásos.
2021. máj. 13. 21:11
 3/4 A kérdező kommentje:
A lakásosokat óránkénti 20 és 30 ezerért inkább hagyjuk. Még a férfinak kell alkalmazkodni és tűrni. Nem becsüli meg a pénzt a legtöbb lakásos nő, természetesnek veszik.
2021. máj. 13. 21:14
 4/4 anonim ***** válasza:

hát, a piachoz alkalmazkodnak. elkérhetnek ennyit, ha egyszer így is van vendég. kapitalizmus van, ez van..konkrétan a testüket árulják, még jó, hogy rendesen elkérik az árát.

de amúgy pl beszámolok.hu-n nézd a véleményeket. elég részletesek és akinek sok véleménye van és kb mind felejthetetlen, meg istennő besorolású, annál azért jóval kisebb eséllyel fogs csalódmi

2021. máj. 13. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!