Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Információt szeretnék kérni tőletek férfitársak. Bárhol is vagytok, eddigi tapasztalataitok alapján az útszélén merre láttatok prostituáltakat?
Régóta szeretnék egy talpraesett , bevállalós nővel együtt lenni. Aki az út szélén riszálja és tud kommunikálni férfiakkal, azt én annak tartom. Ennek is megvan a veszélye, de ebbe most ne menjünk bele. Én nem sokszor láttam az útszéli nőket, de akit és akiket annak idején láttam, azoknak szinte jobb volt a testi adottsága bármelyik másik nőnél.
A rosszlányok oldalát inkább hagyjuk.Nem korrektek és képekkel seftelnek.
A szolgáltatáshoz képest drágák és ők csak a felesleges gond kategóriába tartoznak.
A kérdés csak az, hogy melyik útszakaszon láttatok és láttok mostanában "akcióra" lehetőséget.
Nekem olyan nő kell, aki képes szórakoztatni a partnerét, és van akiből kinézem, hogy képes rá, de életem folyamán sosem olyanok kerültek az utamba, ami az ideiglenes, vagy akár hosszútávú boldogságot hozta volna.
Csak férfiak írjanak. Köszönöm.
hát, a piachoz alkalmazkodnak. elkérhetnek ennyit, ha egyszer így is van vendég. kapitalizmus van, ez van..konkrétan a testüket árulják, még jó, hogy rendesen elkérik az árát.
de amúgy pl beszámolok.hu-n nézd a véleményeket. elég részletesek és akinek sok véleménye van és kb mind felejthetetlen, meg istennő besorolású, annál azért jóval kisebb eséllyel fogs csalódmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!