Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, veletek volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, veletek volt már ilyen, hogy elvesztettétek az irányítást? /F

Figyelt kérdés

Még régebben történt, hogy az akkori barátnőm egy társasággal volt bulizni valahol, egy hotel szerűségben.

És az volt, hogy ott elkezdett ráhajtani egy csávó, aztán próbálta a barátnőm visszautasítani, de nem hagyta abba.

Egy idő után viszont úgy felizgult már a barátnőm, hogy azt mondta elvesztette a teste felett az irányítást úgymond, nem ésszel gondolkodott, hanem azt tette amit a puncija diktált és sodródott az árral. Egy szobában kötöttek ki, ahol végül lefeküdtek.

Igazából ez már régen történt, szerencsére jól megtudtuk beszélni ezt a barátnőmmel, konfligtus mentesen külön váltunk, elismerte ő is hogy ezt nem szabadott volna, nem mentegetőzött. Viszont ugyanúgy jó viszonyba maradtunk így kérésemre elmesélte a részleteket és nagyon izgató volt hallani.

Veletek is volt már ilyen lányok, hogy annyira elvesztettétek az eszeteket, hogy olyat tettetek amit nem lett volna szabad?

2021. nov. 18. 09:56
 1/6 anonim ***** válasza:
98%
Az egyik exem kb. 15x vesztette el az irányítást, utólag derült ki, és annyira kiábrándultam hogy azóta nem volt csajom és nem is tervezek. 18 éves volt akkor a csaj.
2021. nov. 18. 10:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Sose veszteném el az irányítást. Mert ilyen nem létezik.

Még ha nem is szeretném a párom akkor is túl lelkiismeretes vagyok ahhoz hogy önalló életre keljen a puncim

2021. nov. 18. 10:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ilyen nincs. Ez csak egy kifogás. Nem a puncim irányít hanem én saját magamat. Jöhetne akár a leggyönyörűbb férfi a világon akkor sem csalnám meg a párom.
2021. nov. 18. 10:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég gusztustalan mentegetőzés, legyen már valaki annyira tökös, hogy felvállalja a saját tetteit. Ha valaki ezzel jönne nekem, magyarázat nélkül dobnám ki, meg se kell hallgatni. Tehát lefordítva ez körülbelül azt jelenti, hogy a csaj rögtön rámászott a srácra gondolkodás nélkül, amint lehetősége adódott rá.
2021. nov. 18. 10:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen barátnőm, aki egy adott pont után, nem tudott nemet mondani már a szexre. Nekem konkrétan felfordult tőle a gyomrom. Minden nap terítéken volt ez a téma, a megismerkedésünk előtt csinált ilyeneket, de nem tudtam bízni benne. Sokat is veezekedtunk ez miatt. Aztán...

Éreztem mikor kell lépni, szörnyen megromlott a kapcsolatunk, rengeteget veszekedtunk. Aztán elmentunk a barátnője szülinapi bulijára. Egy nagy asztalnál ültünk és volt ott egy jóképű, kigyurt, nagydumás srác, láttam a csajom szemébe, hogy elkezdett csillogni, csak nézte és nézte, mosolyogva, szó szerint láttam rajta, hogy lefekudne vele. Tipikus skalpvadasz srác volt, bmw-vel.

Rá egy hónapra szakitottunk. Rá két napra a srác le is vadászta a volt barátnőmet.

2021. nov. 18. 11:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen minden megcsalás így történik.
2021. nov. 18. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!