Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha mondjuk este egyedül egy vonatállomáson lennétek, és egy gyönyörű örömlány odamenne hozzátok, és elhívna a lakására, elmennétek vele?
#20: futtatja a fene, nem vagyok én prosti :D
És nem azt írtam,hogy Te elmennél. A sokan másokra meg annyit, hogy szerinted miért van Magyarországon több százezer örömlány, ha nincs rá igény? :)
Biztos a sok álszent f@sz miatt, ez is pont olyan, hogy megírom a meleg-ellenes törvényt két drogos meleg-orgia között. Pont így működik ez az ország :)
19,21 Na álljon meg egy kicsit a fáklyás menet:
na akkor vegyük sorjára:
- mindenki tökéletes: Nem, nem vagyok tökéletes.
- senki nem prostizik: De, sokan igen. Én nem.
- nem lép félre: Nem, azért az nálam nem fér bele.
- sosem tesz semmi erkölcstelent: nem mernék rá fogadni.
- min 20 centis farka van: szerintem nem érdekel annyira téged a farkam.- - bár hűséges típus, de már 200 nővel volt: nem voltam annyi nővel.
- utálja az anált: nem utálom, csak nem vonz.
- sose élvezne egy nő arcára: na ez viszont nem igaz, én nagyon szeretem csinálni :)
- legfontosabb, hogy jól kielégítse a nőt: így igaz :))
"Biztos a sok álszent f@sz miatt, ez is pont olyan, hogy megírom a meleg-ellenes törvényt két drogos meleg-orgia között. Pont így működik ez az ország :)"
Na ez mondjuk nagyon betalált! Ezt osztom. Viszont azért azt kikérem magamnak, hogy EZEKKEL moss össze. Nem vagyok politikus, nem hozok melegtörvényeket és nem orgiázok melegekkel.
Volt hasonló szitu, csak a buszvégre tartottam és a bíróság előtt szólított le, bár nem mondom hogy 10/10 volt, inkább 7-8.
Nem volt csúnya, de nem fizetnék szexért. :D
Van, hogy 4 órát kell várni a vonatra. Én amúgy elmennék egy ilyennel.
Elhiszem azt, hogy csak ilyen emberek írtak ide, akiket ez nem érdekelne.
Ha porstizni akarok (szoktam), akkor én választom ki az interneten azon a bizonyos oldalon, amit itt sokan ismernek. Csak oda megyek, ahol vannak beszámolók és stabil a hirdető.
Az gyanús lenne, ha valaki csak úgy odajön hozzám egy vonatállomáson, hogy menjünk fel a lakására, mert abból könnyen lehet, hogy nem szex lesz, hanem valami más... bár lehet az értékeimet b@szhatom, miután pár kigyurt barátja zsebébe vándoroltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!