Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az elsö szexnél izgultatok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elsö szexnél izgultatok?

Figyelt kérdés
Szerintem mindenkibe van egy kis izgulás az elsö alkalom elött, írjatok nemet is légyszi
2021. nov. 17. 21:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze. 17 éves lány voltam, izgultam, de nem a rossz értelemben. Inkább izgatott voltam, de nem féltem se fájdalomtól, se semmi mástól,pedig csak 3 hete voltunk együtt. Tudtam, hogy megfelelő párt választottam, akiben bíztam, vonzódtam hozzá, és tapasztalt volt. Jó élménynek maradt meg.
2021. nov. 17. 22:55
 12/14 anonim ***** válasza:
62%

Fesztiválon volt az első. A hangulat teljesen elvitte a parát, plusz nem voltam józan se. A szexuális izgalom maradt egyedül, tetszett. :)

(Férfi vagyok nem kérek üzit)

2021. nov. 18. 01:37
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Egyáltalán nem. Vártunk az esküvőnkig, viszont együtt éltünk már fél éve. Hosszú hónapok voltak… 😄
2021. nov. 18. 02:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Én nagyon izgultam. 24/F
2021. nov. 18. 07:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!