Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elsö szexnél izgultatok?
Figyelt kérdés
Szerintem mindenkibe van egy kis izgulás az elsö alkalom elött, írjatok nemet is légyszi2021. nov. 17. 21:03
1/14 anonim válasza:
Nagyon. 20 éves voltam, a lány 24,5. Tapasztalt volt.
2/14 anonim válasza:
Igen, 20 éves voltam, de a párom szerencsére nagyon türelmes és óvatos volt. 22 vagyok, azóta együtt vagyunk.
3/14 anonim válasza:
Az első pár percben. Azután meg már jó volt. :)
F
5/14 anonim válasza:
Egy kicsit igen, de nem voltam józan :D (alkalmi volt) a másodiknál szintén. A harmadiknál, immáron szerelemből... hát ja izgultam, nagyon, de nem görcsöltem, bíztam magamban, s hogy úgymond "megoldom a helyzetet" hogy rá tudok hangolódni eléggé a páromra.
7/14 anonim válasza:
Igen, tökre merev voltam vetkőzés közben, de amikor a behatolásra került a sor, annyira izgultam, hogy lelankadt. Pszichésen teljesen belegörcsöltem ebbe, annyira, hogy több alkalommal is eljátszottam ezt, az akkori barátnőmnek meg nem volt tapasztalata ilyesmiben, ezért azt gondolta, hogy valami nagy gond van, vagy nem tetszik nekem, vagy ilyesmi.
Később egy jobb napomon valahogy fel tudtuk oldani a görcsöt és akkor sikerült. Onnantól nyilván tudtam, hogy nincs velem nagy gond.
30F
9/14 anonim válasza:
Izgulós vagyok alapból, de ahhoz képest egész jól ment az első, mert nagyon jól összhangban voltam az akkori barátnőmmel. Sokkal jobban izgultam, mikor pl alkalmi szexben volt részem, par évvel később, még remegtem is egy kicsit, az elég gáz volt.
10/14 anonim válasza:
Persze. Minden egyes partneremnél :D.
32F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!