Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt a férfiak hogy ők mennyire értenek a nőkhöz és mennyire odafigyelnek arra hogy jó legyen nekik az ágyban mikor fele sem igaz?
Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek!!
Beleszaladtam én is egy
férfiba.
Sajnos hittem neki hogy ő mennyire figyelmes és mennyire szeret.
Erre hetek óta csak használ arra hogy kielégítsem de semmit nem kapok viszonzásként. Ő ezt nagyon jól tudja hogy így van.
Nem gondolják hogy kiderül és ott lesznek hagyva mert ez nem normális dolog?
Vagy találnak még egy ilyen hülyét úgyis.
2021. nov. 17. 15:21
11/11 anonim válasza:
Pont azért hangoztatják, mert tudják hogy nem igaz, így akarnak bizonyítani, aki valóban tudja, nem hangoztatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!