Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért mondják azt a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt a férfiak hogy ők mennyire értenek a nőkhöz és mennyire odafigyelnek arra hogy jó legyen nekik az ágyban mikor fele sem igaz?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek!!

Beleszaladtam én is egy

férfiba.

Sajnos hittem neki hogy ő mennyire figyelmes és mennyire szeret.

Erre hetek óta csak használ arra hogy kielégítsem de semmit nem kapok viszonzásként. Ő ezt nagyon jól tudja hogy így van.

Nem gondolják hogy kiderül és ott lesznek hagyva mert ez nem normális dolog?

Vagy találnak még egy ilyen hülyét úgyis.

2021. nov. 17. 15:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
miért kell általánosítani?
2021. nov. 17. 15:23
 2/11 A kérdező kommentje:

Tisztelet a kivételnek vételnek! Oda írtam.

Nem általánosítok csak sajnos nagyobb számban találkozók ilyennel.

2021. nov. 17. 15:25
 3/11 anonim ***** válasza:
95%

"Vagy találnak még egy ilyen hülyét úgyis."

leírtad a választ.

férfi vagyok, de sok haverom így gondolkodik.

Sajnos azonban azt kell mondanom, ti Nők is tehettek róla, hogy ez olykor így van.

Írod hetek óta....hát kérlek...ki a fene mondta neked, hogy hetekig csak az ő igényit elégítsd ki, és magaddal ne foglalkozz?

Miért hagytad?!

miért nem szóltál, hogy helló, el is várnék valamit...és ha felháborodik, vagy nem csinálja, vagy majd mindig legközelebb -> kuka, majd jön a kövi aki igen.

De úgy kuka, hogy koppra, tehát nem úgy hogy közben beszélgettek, irogattok meg x idő után összejártok rétestmelegíteni... hátha jobb lesz. (nem lesz)

Tartok tőle azért van ennyi kihasználás, mert sok nő naív, és a sokadik esélyt is megadják pont annak akinek nem kéne. Ha szerelmesek vagytok, vagy csak "úristen a szeme, szája haja arca stb" pillangók vannak nem tudtok nemet mondani. Pedig kéne, ilyenkor a legnagyobbat.

Csak ezzel érhető el, hogy megbecsüljenek.

Számomra sosem volt az a nő vonzó, akit akkor, és úgy kaptam meg amikor, és ahogy akartam. csak egy strigula.

Akiért küzdeni kellett, és volt kihívás (ez alatt nem azt értem, hogy más kezéről lecsapni), mindig azok voltak a hosszútávú kapcsolataim.

2021. nov. 17. 15:32
 4/11 StevenUp ***** válasza:

Ilyenkor érdemes azt is megvizsgálni hogy miért csak ilyenekbe futsz bele.

Lehet azért mert többre nem vagy alkalmas. Vannak olyan nők akiknek a kisugárzása ezt a látszatot kelti.

Félreértés ne essék, nem téged hibáztatlak, csak az emberek génjeibe van kódolva az hogy egy egy kudarc után hirtelen felindulásból másokat kezdenek hibáztatni ahelyett hogy kissé magukba néznének és látnák hogy az igazi baj nem feltétlen a másikban van.

2021. nov. 17. 15:33
 5/11 anonim ***** válasza:
91%

Amiért az autókereskedő is azt mondja a 20 éves németből behozott használt kocsira "orvos házaspár első autója csak 80 ezer km van benne mert csak hétvégén használták" 😂

Tanulság: minél jobban fényezi magát valaki hát biz' annál gyengébb lesz az ágyban. A bevallott méretből min. 2-3 cm-t vonj le, a magát "azonnal áll és több menetet bírok órákon át" típusú figurák tipikusan akik 2 perc alatt elsülnek és utána fel nem áll nekik.

Kerüld a hülyéket, idővel megtanulod majd kiszűrni őket.

2021. nov. 17. 15:34
 6/11 anonim ***** válasza:
92%
Ezek csak azért mondják, hogy megdugjanak nem érdekli őket ha otthagyod, mert eleve nem akartak tőled többet és pár ilyen után ezért nem fogtok hinni annak, aki tényleg ilyen
2021. nov. 17. 15:39
 7/11 anonim ***** válasza:
94%

Én odafigyeltem mindíg az exeimre, és figyelembe vettem hogy ők mit akarnak, mert erről a témáról is beszélgettünk, hogy miket szeretnénk, és amit tudtunk, azt megcsináltuk.

Egyébként minden nő egyedi. Már egy nyalásnál sincs minden nőre jól bevállt recept, nemhogy behatolásnál. Szóval ha azt mondja valaki, hogy ért a nőkhöz, az biztos nem ért.

Én így értem hogy odafigyelek a másikra. Az meg hogy egy tuskóval jársz, arra csak annyit kérdezek hogy miért nem beszéled meg vele vagy miért nem hajtod el? Mert te jelen időbe beszélsz a sérelmeidről.

Sok szerencsét!

2021. nov. 17. 15:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Bocs, de hány éves is vagy, hogy az önreklámozásból mindent elhiszel? A fickó JELLEMÉT figyeld ne az öntömjénezését. S ha csak egy hét után esett le a tantusz... izé... miért vártál ennyi ideig??? Vedd már kezedbe a saját sorosod irányítását és ne legyél naív.
2021. nov. 17. 16:04
 9/11 anonim ***** válasza:
A főkérdésben ki is dócserélheted a férfi és nő szót és az is igaz.
2021. nov. 17. 16:40
 10/11 Noren1989 ***** válasza:
Màrketying.
2021. nov. 17. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!