Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretek állapotos nőket kefélni.Erre izgulok fel.Ez már túlzott perverzió szerintetek?
Figyelt kérdés
2021. nov. 16. 19:34
2/36 anonim válasza:
Én már jöttem össze ilyen nővel,4 hónapos terhes volt, férje megcsalta, akkor ismerkedtünk meg.
Igazából fiatal volt, nem tudta mi lesz vele, én kitartottam mellette, ezt szerette és becsülte.
Olyan szexuális kalandjaink voltak, hogy az örökre belém égett.
Sajnos két évet voltunk együtt, mert az ex visszajött.
3/36 anonim válasza:
Én is gwrjedek a terhes nőkre nagyon !
4/36 A kérdező kommentje:
A mellbimbójuk jobban megkeményedik ilyenkor,meg mássabb amikor benedvesednek.Ezt szeretem bennük.
2021. nov. 16. 19:46
5/36 anonim válasza:
Bezzeg amikor meg hármasba kerestünk pasit még terhesen, aki jelentkezett, végül nem jött el…
6/36 A kérdező kommentje:
#5Szólj ha megint állapotos leszel.
2021. nov. 16. 19:50
7/36 A kérdező kommentje:
#5 Utazni tudok
2021. nov. 16. 19:51
8/36 anonim válasza:
Én pont terhes vagyok bár csak 8 hetes. 2 napod van megkefélni abortusz előtt xDD
9/36 A kérdező kommentje:
#8 Írj privit ha nem vagy kamu.Kőszi.
2021. nov. 16. 20:23
10/36 anonim válasza:
Nem kamu, csak viccből írtam, van párom, vele töltöm az ab előtti éjszakát. :) utána 2 hét szexmentes úgy is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!