Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire bevállalósak, perverzek a görög lányok?
Tisztában vagy vele, hogy annak idején a görög nők konkrétan egy szigetet foglaltak el, hogy kiéljék a legvadabb, legperverzebb, legtabutémásabb szexuális vágyaikat?
Ez lett leszbosz.
Szerintem szexben a top 3-ban vannak a japánokkal és a németekkel.
A modern görög népesség azért vastagon orthodox katolikus, szóval a hagyomány az, hogy nagyon konzervatívak.
Arrafelé nem divat az idősek otthona, szóval a fiatalok egy idő után megkapják a szüleik időskori gondozását, szóval a leendő anyós is tutira a körmödre néz majd.
ott is vannak olcsó lányok sőt én már beszéltem is olyannak az instáján csak bikinis képek voltak aztán csodálkozott hogy miért "nyomják" el a férfiak a nőket... mert nem is egy ingyenes qurva képét kelti,,, kicsit sem...
de többel nem volt dolgom de ahogy mondtam van ott is olcsó sőt minden országban helyen van és többnyire az olcsó nők vannak többségben! hidd el...
"Mennyire szeretik az asztalosok a krumplifőzeléket? Kb. ilyen a kérdés."
ezek teljesen jogos kérdések. ha nem hiszed, hogy az egyes népek szexuális szokásai között eltérések vannak, akkor vagy soha nem voltál huzamosabb ideig külföldön, vagy valami álomvilágban élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!