Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ilyenkor férfiak?
Mit gondoltok akkor, amikor elolvastok ebben a kategóriában egy női választ majd ráírtok az adott nőre? Miért gondoljátok, hogy idegen nőkre csak úgy ráírtok mindenféle perverz szövegekkel és ezzel bármit elértek? Mit vártok? Azt hiszitek, hogy csak úgy beleugrik mindenki egy szexchatelésbe?
Nem azért válaszolunk ide, mert perverz "beszélgetésekre" vágyunk.
Tisztelet a kivételnek természetesen.
Köszi az őszinte válaszokat.
Egy sokat válaszoló 23 éves lány :)
Általában mindig ugyanazok írnak. És nagyjából mindig ugyanazt a szöveget..
Mint pl “Fefemu88” nevű felhasználó, aki minden kommentemre megírja, hogy alkalmi szexpartnert keres teljes diszkréció mellett.
Annyira élvezem, amikor időnként olyan hapsi ír rám, aki tud helyesen és értelmesen írni!
Fefemu88 már rám is rámírt.
Voltak olyanok, akik felépítettek egy beszélgetést majd, durr bele a közepébe átvezetés nélkül.
Tényleg vannak olyanok , akik már úgy írnak, hogy majd ők megoldják az esetleges szexuális jellegű problémámat vagy hasonlók...
Jaj drága, nem látod az írásukból, hogy ezeknek kb 3 db agysejtjük van?:D
Komolyan ha ír valaki, aki normálisan tud beszélgetést kezdeményezni és helyesen tud írni, azzal rl szoktam beszélgetni. Más kérdés, hogy ilyenből kb egy kezemen meg tudom számolni mennyi volt az elmúlt években. A primitív gyökereket tiltani szoktam ( jelenleg kb 5-600 felhasználó van tiltva), az ártatlanabb nem zaklató típusokat nem bántom, válaszolok majd lezárom a beszélgetést.
Javaslom neked is, hogy tiltsd le akik zaklatnak, mert így én mára elértem, hogy csak 1-2 privát érkezik a válaszaimra és kérdéseimre:)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!