Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok ilyenkor férfiak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok ilyenkor férfiak?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok akkor, amikor elolvastok ebben a kategóriában egy női választ majd ráírtok az adott nőre? Miért gondoljátok, hogy idegen nőkre csak úgy ráírtok mindenféle perverz szövegekkel és ezzel bármit elértek? Mit vártok? Azt hiszitek, hogy csak úgy beleugrik mindenki egy szexchatelésbe?

Nem azért válaszolunk ide, mert perverz "beszélgetésekre" vágyunk.

Tisztelet a kivételnek természetesen.

Köszi az őszinte válaszokat.

Egy sokat válaszoló 23 éves lány :)

2021. nov. 7. 21:59
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
91%

Pont azt gondolják mint akik a partnerkeresőkön naponta tucatszám copyzzák a "szia drága" típusú megszólítással kezdődő körleveleiket, vagy az Fb-n, meg mindenhol máshol "sziaismi" böffeneteket írnak. Fekete öves idióta fokozatban egyből dickpick "tetszik? beleülnél?" böfögéssel. A neten nagyfiúk, élőben betoji kiscserkészek, azt gondolják egy nő meghódítása így működik, s közben csodálkoznak miért nincs szex az életükben 😅

Felesleges hadakoznod velük, ha nagy-nagy nehezen eggyel megértetnéd ez nem vezet semmire és helyette mit csináljon azonnal a helyébe fog 50 másik lépni. Az idiótákkal történő hadakozás időpazarlás, egyszerűbb a tiltógomb :)

2021. nov. 7. 22:24
 12/30 anonim ***** válasza:
38%

Csak az álljon prostinak, akit nem zavar ha megdugnak.

Szóval aki idejon erre a perverz, szűz, gátlásos, önbizalom hiányos, csak képernyőn látott puncit, kiéhezett fiúkkal teli oldalra, az készüljön fel mindenre.

2021. nov. 7. 22:24
 13/30 anonim ***** válasza:
36%
Azt látom, hogy A, vagy itt van sok pont 23 éves nő, vagy B, van pár 23 éves nő, aki nem tud amit kezdeni az életével, a helyzetével, önmagával, és állandóan kiír mindenféle kérdést, így nem tartom olyan különösnek, hogy van, aki rákattan.
2021. nov. 7. 22:31
 14/30 A kérdező kommentje:

#13.

Jogos lehet a felvetésed, de ne nekem célozd. Nem én vagyok a "23 éves kérdező nő"... Ebben a témában 4 év alatt 4 kérdést tettem fel összesen, abból kettőben jelenik meg a korom.

2021. nov. 7. 22:45
 15/30 anonim ***** válasza:
8%
Igen ebben reménykedünk és én ilyen céllal írok rá lányokra. Többek között
2021. nov. 7. 22:57
 16/30 anonim ***** válasza:
67%
#14 akkor ne írd oda hogy hány éves vagy. Nem láttam a kérdéseidet de gondolom nincs relevanciája hogy 23 vagy 25 éves vagy. Kérdezz általánosságban. Aki segíteni akar az ír hozzászólást akkor is (mondjuk aki meg privicélpontra vadászik az meg mindenkinek akit nőnek vél, szóval még mindig a tiltólista a legjobb megoldás).
2021. nov. 7. 23:00
 17/30 anonim ***** válasza:
84%
Elég nagy a tiltolista van rajta hely bőven. Én is letiltották már vagy 25 ilyen gyökeret, azóta hála égnek kevesebb a hasonló megkeresés. Ajánlom neked is.
2021. nov. 7. 23:08
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem az ilyen aláírásokat. Panaszkodsz, de azért oda írod, hogy fiatal lány vagy. Amire egyértelműen mindenki, te is, tudja, hogy kapnak a pasik, és repülnek a privátok. És itt valóban nem mérvadó a kor. Tehát ilyenkor pont hogy nagyon privátcsalogató szaga van annak az életkor-odabiggyesztésnek.
2021. nov. 7. 23:25
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

18, azért ez eléggé úgy hangzik, mintha az itt lévő nőknek az a legjobb, ha rejtőzködnek, máskülönben tűrniük kell, hogy privátban nonstop ajánlatokat kapnak.

Mármint.. ez sajnos így van. És ez azt eredményezi, hogy elkergetik innen a nőket, vagy ha itt maradnak, kevésbé lesznek informatívabbak (ami árthat a válasz hasznosságának, hisz a kérdések zöme a lányok gondolataira kíváncsi), illetve nagyon elutasítóvá válnak, így azokkal is, akik ezt nem érdemlik meg.

Egyébként Fefe engem is betalált, pedig férfi vagyok:D Kicsit olyan mint a bonobó-maki, ráugrik mindenre amit úgy gondol, hogy neki lehet dörgölni a farkát, legyen az élőlány, tárgy, vagy fogalom:D

Sajnos sokat azt hiszik, hogy a GYK egy ismerkedős-társkereső oldal. Pedig nem. Azaz... van már direkt erre fenntartott szekció, de a többi kategóriában csak azért van ott az ember, hgoy kérdezzen, vagy válaszoljon..

2021. nov. 7. 23:45
 20/30 anonim ***** válasza:
#19 az idióták mindenre azt hiszik ismerkedős oldal. Képesek egy sima gasztronómiai csoportban lévőkre farokképeket küldözgetni. Ezt hozza az anonimitás.
2021. nov. 7. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!