Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok ilyenkor férfiak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok ilyenkor férfiak?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok akkor, amikor elolvastok ebben a kategóriában egy női választ majd ráírtok az adott nőre? Miért gondoljátok, hogy idegen nőkre csak úgy ráírtok mindenféle perverz szövegekkel és ezzel bármit elértek? Mit vártok? Azt hiszitek, hogy csak úgy beleugrik mindenki egy szexchatelésbe?

Nem azért válaszolunk ide, mert perverz "beszélgetésekre" vágyunk.

Tisztelet a kivételnek természetesen.

Köszi az őszinte válaszokat.

Egy sokat válaszoló 23 éves lány :)

2021. nov. 7. 21:59
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
26%

Témától függ, hogy számít-e a kor vagy sem. Azaz számít-e a válaszoló neme, és azon belül a kora. Jelen esetben nem számít. A kérdésből tudható, hogy nő írta. Az életkora meg már teljesen mindegy lett volna.

2021. nov. 7. 23:51
 22/30 anonim ***** válasza:
28%
hát volt egy olyan kérdés hogy lányok melyik testrészetekkel vagytok megelégedve, válaszoltam.. azóta kapom a priviket 🥺 nem akarom
2021. nov. 8. 00:27
 23/30 anonim ***** válasza:
28%
#22 segítek, most is kapni fogod mert a hozzászólásod alapján azt gondolják nő vagy 😅
2021. nov. 8. 00:34
 24/30 anonim ***** válasza:
79%
Néha írok privátot de nem perverz dolgokat inkább megismerni akarom az embereket szexelni mindenki tud de ennél többet már kevesen engem meg pont ez a kategória érdekel
2021. nov. 8. 07:00
 25/30 anonim ***** válasza:
Én ha ráírok, akkor max ismerkedési céllal, de akkor sem perverz üzenetet, honnan tudjam van-e valakije, stb... Csupán szimpatikus a véleménye vagy a stílusa.
2021. nov. 8. 21:26
 26/30 anonim ***** válasza:
63%
#23 már ott tartok hogy megpróbálok fiúként válaszolni hogy ne kapjak privátokat.
2021. nov. 8. 22:57
 27/30 anonim ***** válasza:
Én egyet nem értek csak. Miért kell ennyire félni a privátoktól? Ha nem kíváncsi rájuk az ember, nem foglalkozik velük. Egyáltalán. Elfér az a számocska az üzenetek link mellett. Ha meg valakivel eredetileg leveleztek, akkor is, ha nem tőle jött, csak két katt. Egyikkel kijelölöd, másikkal kitörlöd. És még csak meg sem harapott közben.
2021. nov. 9. 07:11
 28/30 anonim ***** válasza:
27, innen látszik, hogy neked nincs ilyen jellegű problémád.
2021. nov. 9. 09:19
 29/30 anonim ***** válasza:

#28 Akkor talán írassál szemüveget.

Azaz problémám valóban nincs, mert nem csinálok belőle azt.

2021. nov. 9. 09:48
 30/30 manly ***** válasza:
Én azért írok időnként mert érdekel a nők mit reagálnak.
2021. nov. 22. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!