Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mi a véleményetek a testemről?
2021. nov. 16. 19:14
1/33 anonim válasza:
Hát nem nő vagyok, de gyorsan írjál.Józsi bácsi 64F
2/33 anonim válasza:
52 éves apukámnak is fittebb teste van ennél..
3/33 anonim válasza:
Elég gáz. Látnátok az enyémet. Meg vannak őrülve a nők, izmpóló, ray ban, versace óra, aranylánc török pacekba vágtam magam
23F
Testépítő bajnok
4/33 anonim válasza:
Ilyen egy 40-es 45-ös FULLÁTLAG pocakos faszi.
Amolyan apatest. Ha mán 2021-et írunk fogalmazzak így....
5/33 anonim válasza:
Örülök hogy van mire egoistának lennem. Inkább vagyok ilyen mint szégyenlős. Mondás: inkább 100 irigy mint 1 aki sajnál
btw: Ne irogassatok edzéstervért, mi körünkben ez titok.
6/33 anonim válasza:
Ehhez gondolom apró farok is társul
7/33 anonim válasza:
Férfiként annyit tudok mondani, hogy pusztán a testeddel biztodsan nem fogsz hódítani, ne az edzőteremben akarj becsajozni. Ha viszont jó személyiséged van, és megszeret egy hozzád illő nő, akkor az edzetlen, pocakos aputestedet is elfogadja majd.
8/33 anonim válasza:
Az, hogy felülésezz, a hasi zsír nem igazán jön be. Ha az lejjebb menne, szerintem nem lenne vele baj.
9/33 anonim válasza:
Miért lenne fullátlag a túlsúly? Ez miért normális? Pár kiló belefér, de ez már nem az a kategória. És közel se biztos, hogy 40es az illető. Meg ez nem valami gyógyíthatatlan betegség, lehet ellene tenni, ha egy kicsit ad magára az ember.
10/33 anonim válasza:
Már csak az a kérdés hányadik hónapban vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!