Ha teszek fel a testemről képet és lányok véleményét kérem az ellenkezik az itteni szabályokkal?
Úgy látom sokan nem olvasták el a szabályokat,köztük voltam eddig én is :D Direkt elolvastam a kérdés miatt a szabályokat hogy normális választ tudjak adni és erre bukkantam:
"Kérdésed konkrét legyen! Ne azt kérdezd, hogy "Tudja-e valaki", mert arra egy Igen vagy Nem a helyes válasz. Ne kérdezz olyat, hogy "Mi a véleményetek", mert ez nem elég konkrét, nem létezik rá helyes válasz! Szóval azt kérdezd meg, amit valójában tudni szeretnél!"
Tehát elvileg nem lehetne ilyen kérdéseket feltenni mert véleményt kérsz,de rengetegen megszegik ezt a szabályt mégse törlik az ilyen kérdéseket.Csak akkor törlik ha valaki jelenti őket vagy ha éppen arra jár egy rosszkedvű moderátor,de szerintem őket se érdekli,ennyi erővel milliónyi kérdést lehetne törölni
Csak az a lényeg hogy ne a farkadról tegyél fel képet mert azt már törlik,ugyanígy van ez a csajoknál is akik a mellüket vagy a cunijukat mutogatják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!