Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés, ha megcsalnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés, ha megcsalnak?

Figyelt kérdés
2021. nov. 15. 16:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Rohadtul fájdalmas, dühítő, undorít keltő érzés.
2021. nov. 15. 16:38
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Dühítő, és kiábrándító, azóta nem vágyok barátnőre (tavaj volt ez)
2021. nov. 15. 16:39
 3/9 anonim ***** válasza:
82%

Fájdalmas. Hányingerkeltő. Kiábrándító.

N

2021. nov. 15. 16:43
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Szar, de az még szarabb mikor szereted, megcsal, utána meg elkezd könyörögni hogy bocsáss meg neki, mert nem bír nélküled élni. Mert érted, hogyha utána elengeditek egymást akkor fel tudod úgy fogni, hogy már amúgyis elmúlt a vonzalom nála stb. De ilyen helyzetben... ott vagy hogy kurvára dühös vagy, csalódott, de közben rohadtul hiányzik a régi idill
2021. nov. 15. 16:50
 5/9 anonim ***** válasza:
40%
Nyugodjatok meg, ahogy az idő múlik, egyre kevéssbé lesz féltékeny az ember! De lehet hogy az is benne van, hogy szerelmes sem leszek már vadúl. El bírom fogadni hogy félrekeféljünk mindketten! (De csak én szoktam!) :)
2021. nov. 15. 16:57
 6/9 anonim ***** válasza:
27%
izgató
2021. nov. 15. 17:00
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
#5: én most se vagyok féltékeny, a megcsalás nem erről szól. Ha elmondta volna előtte, dughatott volna mással vagy akár hármasban is. Itt a gond az a gerinctelen hazudozással és átveréssel van.
2021. nov. 15. 17:05
 8/9 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem érzelmileg a legfájdalmasabb érzés a gyász után.
2021. nov. 15. 17:24
 9/9 anonim ***** válasza:
53%
nem baj én is csaltam már meg a nőmet
2021. nov. 15. 17:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!