Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy bírjátok jobban, ha behunyjátok a szemeteket, vagy ha nézitek a csajt?
Figyelt kérdés
Pl. orál közben.
Imádom csinálni a barátomnak, de mostanában egyre tovább tart és elfárad a szám. Mondta, hogy szereti minél tovább húzni. Általában ilyenkor csak fekszik becsukott szemmel. Ha mondjuk megkérném hogy nézzen közben, lehet előbb elélvezne, mert nem tudna közben máson gondolkodni hogy elhúzza?
Ti hogy vagytok ezzel?
2021. nov. 15. 14:29
1/5 anonim válasza:
Ha nézem sokkal hamarabb élvezem el
2/5 anonim válasza:
Nézve hamarabb elélvezek és popsiba leggyorsabban!
3/5 anonim válasza:
Ha hamar el akarok durranni, erotikus dologra gondolok, ha húzni akarom, akkor visszataszítóra. De nem igazán jellemző hogy kellene.
4/5 anonim válasza:
Én szeretem ha orállal kényeztetnek. Viszont ha már oda jutottunk, akkor minél tovább akarom élvezni, mert ha elélveztem már nem élvezem. Értem a te álláspontodat is, de értsd meg a barátodét is.
5/5 anonim válasza:
egyik se. legjobb ha mást szop, hagyjanak békén
35f
szűz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!