Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehet tenni, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, hogy a tangám ne okozzon kellemetlen érzést mikor bevág?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és most ősszel kezdtem el tangákat hordani, de egyszerűen nem tudom megszokni, hogy benne van a fenekemben. Valahogy szúr kicsit vagy olyan fura dörzsölő érzés. Lehet az anyag rossz vagy pszichésen zavar? Próbálok nem odafigyelni pedig rá, de mégis mintha oda kéne nyúlnom, hogy kiszedjem belőle. Hogy lehet megszokni? Nem szeretnék másfajta bugyikat hordani, a barátom pont a tangákat szereti és különben is jobb ha a nadrág alatt nem látszik át egy nagy, széles bugyi.

2021. nov. 14. 23:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
15%
Nincs barátod. Én vagyok a barátod. Segítek félrehúzni azt a bugyit. Ok? De akkor meg is ujjazlak, duglak.
2021. nov. 14. 23:05
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy rossz a szabása vagy az anyaga. Én is hordtam már olyan tangat ami baromi kényelmetlen volt. De jobb esetben még sem érzed, hogy rajtad van. :) Nekem őszintén szólva a lild-s bugyik eddig a kedvenceim, azok baromi kényelmesek. :D De van egy két H&m-es is, azok is jók. Olyat válassz ami nem túl díszített és kényelmes rugalmas anyagból van.:)
2021. nov. 14. 23:33
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Egyem meg 😋
2021. nov. 14. 23:42
 4/13 anonim ***** válasza:
24%
Vedd le! És hordj bugyikat!
2021. nov. 15. 00:04
 5/13 anonim ***** válasza:
64%
Ha tennél fel képet, hogy lássuk hogy vág be, akkor könnyeben tudnánk tanácsot adni.
2021. nov. 15. 01:46
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet túl szűk vagy rossz az anyaga. Válassz pamut bugyit
2021. nov. 15. 07:14
 7/13 anonim ***** válasza:
30%

Ezeket nem egész napos használatra csinálták, hanem felveszed és fél óra mulva lekerül .

Mindenkit irritál az a madzag ott.

2021. nov. 15. 08:48
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha méretben passzol rád akkor egyáltalán nem kellene érezned a popóban, csak az első alkalmakkor, amúgy megszokod hogy ott van.
2021. nov. 15. 10:53
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Ha nincs kinek felvenni, miért hordod, főleg egész napra?
2021. nov. 15. 12:10
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért hordja gondolom, mert kényelmesebb, nem üt át a nadrágon, nem csúszkál stbstb.
2021. nov. 15. 12:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!