Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön, ha a pasi szemceruzát használ?
Alapvetően nem gondolom túl maszkulinnak a férfi sminkeket, pl az alapozó szerintem nagyon furán néz ki, viszont a szemceruza valamiért nem tűnik szélsőségesnek, pl van olyan karakter mint a rockerek, kicsit arabosabb típus, akiknek szerintem kifejezetten jól áll, mondjuk egy buliban, szórakozó helyen, mert a szemet kiemeli jobban. Tehát nem túlzó dolgokra gondolok, hanem csak visszafogottan egy-egy vonalról alkalom adtán.
F/24
Valami ilyesmire gondolnék:
Ő bejön. [link]
Én nem bánnám ha társadalmilag elfogadott lenne a pasiknak a szemceruza
A kérdezö általi linkeken kimondottan ápolt és jól kinézö pasik vannak. Egyik ellen sem tudok szólni, ha diszkrét és jól néz ki a festék az arcán.
Mindenesetre én csak különleges eseményekkor (buli) tennék vakolatot magamra. A hétköznapokon soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!