Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, bejön nektek ez a mell? Mit csinálnátok vele?
2021. nov. 3. 20:56
1/50 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik nagy lehet.
Ugyanazt amit a kicsikkel tennék. De így hogy van csajom, leginkább semmit.
2/50 anonim válasza:
Bejön. Szívesen kigombolnék még egy gombot...
Átölelném, simogatnám, puszilgatnám, és nem tudnám róla levenni a szemem.
3/50 anonim válasza:
Elég nagy. Kicsiket, vagy kisebbeket szeretem. Ugyanazt csinálnám, mint a kicsikkel. Kezdetben lágy puszikkal hinteném meg a cicik közét fentről lefelé, aztán csókokat lehelnék rájuk. Köröznék nyelvemmel a bimbók körül lágyan, finoman harapdálnám őket, ujjbeggyel masszíroznám, köröznék körülöttük. Szopogatnám, smárolnék velük nyelvesen. Fejemmel nem-leges mozdulatokkal, kidugott nyelvemmel karcolgatnám őket. Végighúznám az alján nyelvem hegyével ott, ahol találkozik a cici alsó domború formája a testtel. Közben masszíroznám, gyurmáznám őket, óvatosan paskolgatnám nagyon finoman. Aztán miután szétszopkodtam őket, a makkommal játszanék a bimbókkon, úgy, hogy a felkeményedett bimbók karcolják, ingereljek a fitymafékemet. Majd megdugnám a mellek közét. F
4/50 anonim válasza:
Határozottan tetszik! Sokszor, sokat szeretgetném, kézzel, szájjal, mindenhogyan!
5/50 anonim válasza:
Mmm szexi mondjuk nem a mellekkel csinálnék valamit hanem veled
6/50 anonim válasza:
tetszik, de fenék párti vagyok és BDSM dolgok jönnek be
7/50 anonim válasza:
Azért megnézném alátámasztás nélkül is őket!
8/50 anonim válasza:
Ehhez már szabadnapot kell kivenni :D
10/50 anonim válasza:
Bejön. De szerintem ez netről van szedve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!