Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, bejön nektek ez a mell? Mit csinálnátok vele?
2021. nov. 3. 20:56
11/50 anonim válasza:
ANnyira azért nem olyan hűde, csak jól fellett töltve.
Nekem mindegy hogy nagy vagy kicsi, csak ne műlufi legyen.
12/50 anonim válasza:
Bejövős, főleg ha lehet közöttük egy jót mellszexelni :)
15/50 A kérdező kommentje:
Nem netes kép hanem a sajátom és eredeti.
2021. nov. 3. 22:07
16/50 anonim válasza:
Felfalnám. Szó szerint. Egész nap csókolgatnék meg simogatnék ilyen melleket.
17/50 anonim válasza:
Hát, ha árulod, akkor én vevő vagyok rájuk!:)
Amúgy a kérdés: "Mit csinálnátok vele?" - elég bugyuta!
Szerinted??? Legtöbben eszközként használnák a csúnya merevedésükhöz...:)))
Én viszont kis villanyvonat síneket fektetnék a két domb közé, és vonatoznék köztük!
Vagy ez nem jó válasz?:)
19/50 anonim válasza:
Nem rossz, nem rossz. F-G kosárra tippelem legalább, bár nem teljes kép de eredetinek tűnik nem szilikonosnak. A mellekkel ugyanazt tenném mint a "tulajdonosával", a kettő nem elválasztható ugyebár.
20/50 anonim válasza:
Rájuk vetném magam, mint kiéhezett hiúz a fogalmatlan nyuszikára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!