Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is ilyen sokáig tart az orális szex?
Figyelt kérdés
Először is azt szeretném leszögezni, hogy semmi bajom az orállal, szeretem csinálni a pasimnak, viszont nem tudom olyan sokáig csinálni amennyire neki szüksége lenne ahhoz, hogy elmenjen. Eddig 2 párom volt, nekik elég volt 10-15 perc és el is tudtak menni, a mostani páromnak viszont van hogy egy óra sem elég. Elvárja, hogy 1 órán keresztül megállás nélkül csináljam neki a számmal és bevallom a végére minden bajom van, szédülök, fáj a fejem, egyszerűen nem bírom ennyi ideig folyamatosan csinálni. Nem gondolnám, hogy rosszul csinálom mert előző párjaimmal soha nem volt ilyen gond. A mostani viszont csak így tud elmenni, dugni nem szeret, mert akkor nem áll fel neki rendesen soha. (Előző barátnőjénél ugyan ez volt a helyzet, egyszerűen nem megy neki) Mi lehet a baj? Másnál is ennyi idő kell, hogy elmenjen a pasi az orális szextől?2021. nov. 14. 10:35
11/15 anonim válasza:
Merevedési gondjai vannak. De ő teljesen természetesen elvárja, hogy mindig szopd egy órát, ő pedig meg sem tud dugni? És te csinálod is neki mindig? Ez azért fura. Én pl örülök, ha 5 percig kibírom egy lány szájában :)
12/15 anonim válasza:
Hát akkor már nem lehet mentség, hogy túl fiatal, vagy túl öreg. És egyetértek a 11-el, érdekes, hogy ő hagyja, hogy ennyit kínlódj vele, ő kényeztet cserébe egy órát téged? Tessék elmenni orvoshoz, és kivizsgáltatni, mert ilyen fiatalon akár komoly betegség előjele is lehet ez. Arról nem is beszélve, hogy mi lesz majd 40-50 éves korában?
Ha erre nem hajlandó, és viszonzás se nagyon van, dobd ki a fenébe, így is csodálom, hogy eddig tűrted, egy kapcsolat nem erről szól.
13/15 anonim válasza:
12-es
mi van? mi az hogy mi lesz 40 evesen?
az lesz hogy engem a 40-es k@rvat jol megdugnak minden nap es jol meg is szopatnak! elvezem nagyon!imadok szopni!
40N/Erzsike
14/15 sterling.archer válasza:
10-15 perc? Valami nagyon nem jo. :d
15/15 hun_74 válasza:
Egy önző f@sz! Dobd ki a pi@sába, és keress egy normális pasit. 🤔
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!