Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kezeljem vagy oldjam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem vagy oldjam meg, ha eddig szinte csak támadásokat kaptam érte? /F

Figyelt kérdés

Van egy fétisem, amit nem tartok egészségesnek. Nem kell semmi durva dologra gondolni, nem ártok vele másoknak, inkább magamra nézve káros, de nem fizikailag, hanem mentálisan. Az egész szinte a múltamban megélt traumákra épül. Szakemberhez is járok vele, van egy jó szexuálpszichológus, akihez járok pár hónapja.

Néha azt érzem, hogy jól esne így anonim beszélgetni erről a témáról leginkább nőkkel akik megértik a hasonló dolgokat, és érdekli őket is a téma, tehát kölcsönös eszmecsere egy adott témáról, ami mindkettőnknek érdekes. Mostanában nem írtam már egy ideje az oldalon, de az volt a tapasztalatom, hogy valahányszor válaszban megjegyzést tettem erről a témáról, és írtam hogy ez a fétisem, 80%ban csak támadást meg lenézést kaptam az emberektől, és nem nagyon tudtam így értelmes eszmecserét folytatni senkivel sem. Hogyan tudnék biztonságosan erről eszmecserét folytatni valakivel, akivel megosztjuk egymással a tapasztalatainkat is?

ma 10:53
 1/5 anonim ***** válasza:
53%

A kérdésedből nem derül ki hogy milyen fétistől van szó .

N

ma 11:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Mert elsősorban nem azon van a hangsúly, hogy milyen fétis. Ha valakit érdekel, és nyitott a témára, szívesen mesélek neki, de nyilvánosan én nem is szeretném annyira ezt fejtegetni.
ma 11:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Megértem

Ha gondolod írj privátban

Szívesen meghalgatlak

ma 11:19
 4/5 anonim ***** válasza:
53%

a kérdésből nem derül ki mi a kérdés.. jelentve

mondjuk ha egy anonim fórumon se mered névtelenül leírni akkor semmi értelme szóbahozni is.

ma 11:27
 5/5 cinderella_ ***** válasza:
76%
Ennek se füle se farka... 🙄 Az lehet a fétis, hogy a semmiről értekezel és olvastatod másokkal?
ma 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!