Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem vagy oldjam meg, ha eddig szinte csak támadásokat kaptam érte? /F
Van egy fétisem, amit nem tartok egészségesnek. Nem kell semmi durva dologra gondolni, nem ártok vele másoknak, inkább magamra nézve káros, de nem fizikailag, hanem mentálisan. Az egész szinte a múltamban megélt traumákra épül. Szakemberhez is járok vele, van egy jó szexuálpszichológus, akihez járok pár hónapja.
Néha azt érzem, hogy jól esne így anonim beszélgetni erről a témáról leginkább nőkkel akik megértik a hasonló dolgokat, és érdekli őket is a téma, tehát kölcsönös eszmecsere egy adott témáról, ami mindkettőnknek érdekes. Mostanában nem írtam már egy ideje az oldalon, de az volt a tapasztalatom, hogy valahányszor válaszban megjegyzést tettem erről a témáról, és írtam hogy ez a fétisem, 80%ban csak támadást meg lenézést kaptam az emberektől, és nem nagyon tudtam így értelmes eszmecserét folytatni senkivel sem. Hogyan tudnék biztonságosan erről eszmecserét folytatni valakivel, akivel megosztjuk egymással a tapasztalatainkat is?
A kérdésedből nem derül ki hogy milyen fétistől van szó .
N
Megértem
Ha gondolod írj privátban
Szívesen meghalgatlak
a kérdésből nem derül ki mi a kérdés.. jelentve
mondjuk ha egy anonim fórumon se mered névtelenül leírni akkor semmi értelme szóbahozni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!