Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Feleségül vennétek álmaitok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségül vennétek álmaitok nőjét, ha kiderülne róla, hogy a baráti körből már majdnem mindenkinek "megvolt"?

Figyelt kérdés

2021. nov. 14. 05:33
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
20as. Így vagyok vele én is. De én ellenkezőjét mondom, nekem mindegy ki, kivel kefél, ez a szexuális monógámia egy fikció
2022. jan. 18. 14:58
 22/31 anonim ***** válasza:
Nem. Persze tartanék vele kapcsolatot ,ha neki is jó lenne,de nem akarnám össze kötni az életem vele. Az nekem kötelezettséget jelentene és nem hiszem a nő is érezné annak a súlyát.
2022. márc. 5. 05:01
 23/31 anonim ***** válasza:
0%

1. A az álom nő legyen csinos és karcsú és jómódú!

2. A szexuális étvágy legyen a az átlagosnál magasabb és nagyobb!

3. A lepontozott 15 € voltam.

Mit is akarhatnék a az ágról_szakadtaktól?

Sajnállak titeket!

Jómódú sportos 30 éves szingli férfi vagyok.

2022. márc. 5. 07:11
 24/31 anonim ***** válasza:
68%
De hát nekem sem voltál még meg!
2022. márc. 5. 12:46
 25/31 anonim ***** válasza:
56%
És még nekem sem!!
2022. márc. 5. 14:10
 26/31 anonim ***** válasza:
56%
Nem teljesen mindegy ki dugta előttem? Altalam nem ismert csávók, a magyar válogatott vagy ismerősök? Régen a faluban mindenki ismert mindenkit. Nem gondolom hogy túl sok szűzleányt lehet feleségül venni. S hogy eddig ide-oda adta magát, attól még lehet hűséges feleség, ha éppen azt akarunk.
2022. márc. 5. 21:51
 27/31 anonim ***** válasza:
68%
Csakis miután már mindenki megdugta.
2022. márc. 6. 06:40
 28/31 anonim ***** válasza:
az hogy sok mindenki megdugta... olyanból persze akad pár. de hogy konkrétan baráti közösségből mindenki megvolt neki... nemár! ez csak legenda senki se csinál ilyet... random Ismerősök meg nem számítanak barátnak
2022. jún. 5. 03:33
 29/31 anonim ***** válasza:

-Te! És mesélj hogy kefél a szíved választottja?!...

-Háát! Van aki szidja, van aki dicséri!

2022. jún. 5. 21:05
 30/31 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés... mert akiről tudnám hogy lotyo akit már a fél utca megcsinált... az nem az álmaim nője :) ilyen egyszerű. Ahogyan Usa elnök se lehet valaki sorozat gyilkosság után... hogy írjak hasonlatot. Nem hiszem hogy bele tudnék zúgni. Ha mégis...akkor nem foglalkoznék a múltjával, a jelen tettek számítanak.

26/f

2022. jún. 6. 04:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!