Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mindenkinek nehéz párt taláni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinek nehéz párt taláni?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok és nekem még nem volt barátnőm. Lehetetlen küldetésének érzem ez a barátnő dolgot.

Van egy lány akit ismerek ő pár hétnél tovább nincs egyedül.

Nagyon rosszul érzem emiatt, pedig annyi sok jó programot szerveznék ha lenne barátnőm. Bánom hogy nem volt még.

2021. nov. 1. 08:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Van akinek nem túl magasak az elvárásai a társkeresénél. Nyilván könnyebben is talál valakit, ha mindegy csak legyen alapon válogat.
2021. nov. 1. 08:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozni kell. Előbb utóbb mindenki megtalálja a párját.
2021. nov. 1. 08:44
 3/11 anonim ***** válasza:
38%

Egyáltalán nem lehetetlen, csak a minőség kérdéses...

HA ennyire barátnőt szeretnél,akkor néz ki magadnak egy dagit és láss csodát lesz barátnőd...

2021. nov. 1. 08:46
 4/11 StevenUp ***** válasza:

Van az a mondás hogy suba a subához guba a gubához.

Ez egy jópofa mondás aminek a lényege az hogy a magad szintjén kell partnert keresned, mert az alacsonyabb osztályon belüli nők téged nem tesznek boldoggá a magasabb kategóriás nőket meg te nem fogod boldoggá tenni.

A lényeg hogy magadhoz mérd az elvárásokat és azok közül válogass :)

2021. nov. 1. 09:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Az első pontosan leírta.

Nekem magasabbak az elvárásaim, egyedül is jól funkcionálok, így nekem pl nehéz kapcsolatot találni, pedig intelligens, csinos nő vagyok. Emiatt akár évekig is egyedül voltam/leszek, pedig én is vágynék arra, hogy megoszthassam az életem valakivel. Viszont emiatt nem fogok összejönni olyannal, akivel nem illünk össze és csak konfliktus meg csalódás lesz a vége. Annak nem látom értelmét.

N

2021. nov. 1. 09:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Egyetertek az 1essel es az 5 ossel. En is evek ota egyedul vagyok, megmondom miert: a jo csajok mind elkelted, de ha nem, akkor ok ugy valogatnak hogy csak annak a 10%nak adnak esely akik nagyon jol neznek ki, izmosak, magasak. Szoba se allnak az emberrel ha nem vagy ilyen. Aztan vannak a csunyabbak, akik nem kellettek senkinek, az onbizalmuk sincs akkora emiatt, ok mar nem valogatnak annyira, es az atlagos ficko is jo mar nekik. Na az ilyenekkel mar lehet ismerkedni, sot meg randizni is. Na de nekem ok nem jonnek be. Volt egy ikyen csajjal randim, segge lapos volt, alakja nem tetszett, egy randi utan en mar nem akartam talalkozni vele tobbet, utanam levo pasi pedig osszejott vele, pedig sokkal jobban nezett ki a pasi mint en. O nem valogatott mint en, neki jo volt, maig egyutt vannak.
2021. nov. 1. 10:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Ebben a mai világban egy normális lányt találni egyenértékű azzal mintha megnyernéd az ötös lottót.

Ha nem foglalt akkor hülye, hanem hülye akkor foglalt, a foglalt is és nem hülye akkor van már 1-2 gyereke, ha szintén nem hülye és nem foglalt akkor túl nagyon az elvarasai, ha nem nagyon az ekvarasai akkor a szexben egy nulla, ha nem nulla a szexben akkor már átment rajta a fél ország, ha nem ment át rajta a fél ország akkor van valami stiklije, családot tervezni nem lehet vele, ha lehet vele akkor szintén a gazdagabb, biztonságosabb bikát foglya választani, ha nem akkor újra visszajutunk oda, hogy tutuz, hogy hülye, de ha mégsem akkor vagy messze van vagy a családja hülye...

Mindig van valami...

2021. nov. 1. 10:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

#6: Nem gondolod ellentmondásosnak, hogy azért nyafogsz, hogy a nők csak jó testű izmos pasit akarnak, csak a legjobb külsejűek kapnak esélyt, ezzel szemben te ha egy nőnek laposabb a feneke, már offolod is?:D A nők nem válogathatnak külső alapján, de te igen? Neked jár a fullos csaj, de a nők mit képzelnek, hogy vonzó pasit akarnak?

Mellesleg képzeld, a normális emberek nem a kinézet alapján döntik el, hogy összejönnek valakivel vagy sem. Az utánad következő pasinak nem voltak feltétlen alacsony elvárásai, hanem lehet hogy sokkal több esze volt, mint neked:)

Ilyen gondolkodásmóddal, mint a tiéd nem csodálom, hogy nehezen találsz párt..

2021. nov. 1. 10:49
 9/11 anonim ***** válasza:
8 as, lehet igazad van, van benne valami amit irsz.
2021. nov. 1. 10:57
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

Fiatal szingli sportos jómódú férfi vagyok.

Nem találtam meg még a az álmaim nőjét!

Az elvárásaim magasan vannak.

Egy jó kis lányt nőt keresek aki kedveli és szereti a szexet.

2021. nov. 14. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!