Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek nehéz párt taláni?
22 éves vagyok és nekem még nem volt barátnőm. Lehetetlen küldetésének érzem ez a barátnő dolgot.
Van egy lány akit ismerek ő pár hétnél tovább nincs egyedül.
Nagyon rosszul érzem emiatt, pedig annyi sok jó programot szerveznék ha lenne barátnőm. Bánom hogy nem volt még.
Egyáltalán nem lehetetlen, csak a minőség kérdéses...
HA ennyire barátnőt szeretnél,akkor néz ki magadnak egy dagit és láss csodát lesz barátnőd...
Van az a mondás hogy suba a subához guba a gubához.
Ez egy jópofa mondás aminek a lényege az hogy a magad szintjén kell partnert keresned, mert az alacsonyabb osztályon belüli nők téged nem tesznek boldoggá a magasabb kategóriás nőket meg te nem fogod boldoggá tenni.
A lényeg hogy magadhoz mérd az elvárásokat és azok közül válogass :)
Az első pontosan leírta.
Nekem magasabbak az elvárásaim, egyedül is jól funkcionálok, így nekem pl nehéz kapcsolatot találni, pedig intelligens, csinos nő vagyok. Emiatt akár évekig is egyedül voltam/leszek, pedig én is vágynék arra, hogy megoszthassam az életem valakivel. Viszont emiatt nem fogok összejönni olyannal, akivel nem illünk össze és csak konfliktus meg csalódás lesz a vége. Annak nem látom értelmét.
N
Ebben a mai világban egy normális lányt találni egyenértékű azzal mintha megnyernéd az ötös lottót.
Ha nem foglalt akkor hülye, hanem hülye akkor foglalt, a foglalt is és nem hülye akkor van már 1-2 gyereke, ha szintén nem hülye és nem foglalt akkor túl nagyon az elvarasai, ha nem nagyon az ekvarasai akkor a szexben egy nulla, ha nem nulla a szexben akkor már átment rajta a fél ország, ha nem ment át rajta a fél ország akkor van valami stiklije, családot tervezni nem lehet vele, ha lehet vele akkor szintén a gazdagabb, biztonságosabb bikát foglya választani, ha nem akkor újra visszajutunk oda, hogy tutuz, hogy hülye, de ha mégsem akkor vagy messze van vagy a családja hülye...
Mindig van valami...
#6: Nem gondolod ellentmondásosnak, hogy azért nyafogsz, hogy a nők csak jó testű izmos pasit akarnak, csak a legjobb külsejűek kapnak esélyt, ezzel szemben te ha egy nőnek laposabb a feneke, már offolod is?:D A nők nem válogathatnak külső alapján, de te igen? Neked jár a fullos csaj, de a nők mit képzelnek, hogy vonzó pasit akarnak?
Mellesleg képzeld, a normális emberek nem a kinézet alapján döntik el, hogy összejönnek valakivel vagy sem. Az utánad következő pasinak nem voltak feltétlen alacsony elvárásai, hanem lehet hogy sokkal több esze volt, mint neked:)
Ilyen gondolkodásmóddal, mint a tiéd nem csodálom, hogy nehezen találsz párt..
Kérdező!
Fiatal szingli sportos jómódú férfi vagyok.
Nem találtam meg még a az álmaim nőjét!
Az elvárásaim magasan vannak.
Egy jó kis lányt nőt keresek aki kedveli és szereti a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!