Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, nektek imponál ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nektek imponál ha egy férfi kevés nővel volt?

Figyelt kérdés

Ez ugye fordítva általában igaz, a legtöbb férfinek imponál ha egy nő kevés férfivel volt.

De sok nőt nagyon zavar, hogy micsoda mocskos sztereotípia ha egy nőt k*rvának tartanak ha sok férfivel volt, egy férfira viszont felnéznek ha sok nővel lefeküdt.

2021. nov. 13. 16:06
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Exem egyenesen gyűlölt amiért vele vesztettem el. Nem biztos, hogy csak az volt a baja, hogy nem mondtam el neki, mert akkor meg még hamarabb szakított volna. De később mondott ilyet, hogy ne én legyek az egyetlen nő az életében, sose mondtam el neki, de valahogy kitalálta. Mondjuk azt sose mondtam el neki, hogy előtte voltam két másik nővel is, csak velük nem történt meg, mert úgysem érdekelte volna. Amúgy meg is csalt. Szóval van, akit zavar, ha lúzer vagy.
2021. nov. 13. 16:16
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Én voltam olyan lánnyal aki kb hülyének nézett amiért volt hogy fél évig nem szexeltem. Egyetem meg munka mellett nem feltétlen éppen ez a legfőbb prioritás:D De azóta nem volt ilyen hosszú szünet
2021. nov. 13. 16:23
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

Nem. Jobban szeretem, ha valaki tapasztalt és jó a szex vele.

(igen, tényleg szánalmas az hogy még mindig kettős mérce van a partnerszám terén. Egy nő is dughat több pasival, nem lesz rosszabb mint egy ugyanennyi nővel volt férfi..)

2021. nov. 13. 16:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem az eddigi kapcsolataimban (4) majdnem mindegyik nőnek nagyon imponáló lett volna. 2 lány még fantáziált is ilyenekről, hogy egy szűz srácot vezet be a szsexulitas világába. Az egyik egy tipikus perverz, szexéhes csaj volt, akinek már több egyejszakas kapcsolata, illetve volt több szexkapcsolata is már, plusz perverzebb dolgok is. A másik egy földhöz ragadt, korlátozott szexuális vággyal volt megáldva, tehát misszionárius, max lovagló póz, szopás, nyalás ennél több már tabu volt számára.

A maradék 2 lány közül 1...arra nem emlékszem basszus ki volt, hogy volt, de a másikat, azt kifejezetten zavartaz, hogy szűz vagyok, ő volt az első nő számomra.

2021. nov. 13. 16:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem
2021. nov. 13. 23:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Ilyenről még nem hallottam.
2021. nov. 14. 04:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!