Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak milyen érzés az mikor megdugtok egy nőt?
Nem szoktam úgy "csak megdugni egy nőt". Volt már rá példa, hogy menet közben lett világos: Nem szexelek, csak dugni fogok egy adag szerves anyagot, ami él. Ez esetben -röviden- ugy mondom: Fárasztó, és untat a dolog.
De ha a csaj lelkes, proaktív, érzelmes és agyban is ott van, akkor szexelünk/szeretkezünk (kapcsolaton kívül is ugyan olyan jó lehet). Ilyenkor fantasztikus, de úgy az elejétől végéig :))
Elképzeltem, ahogy végigcsókolom, nyalom a testedet homloktól a talpakig. Körzök a makkommal a bimbók körül, a fitymafékemmel masszírozom a kemény bimbiket, megpaskolom vele őket, húzom rajtuk lassan, módszeresen. Elképzelem, ahogy széttárod előttem a lábaidat, alaposan kinyallak és ujjazlak egyszerre, a popsidat is kinyalom rendesen. Aztán becsusszanok a nedves, sikamlós, meleg, szűk hüvelybe misszionáriusban, golyókig, a lehető legmélyebbre beléd gumi nélkül.
Àtkulcsolsz a puha talpaiddal, melyeket érzek néha a vádlijaimon, miközben a popsid alá markolva, beléd nyomom tövig magamat és körkörösen mozgatva a csípőmet bejárom farkammal hüvelyed minden szegletét. Közben hevesen csókolózunk, ölelkezünk, markolod erősen a fenekemet, paskolod, ujjazol...izzadunk rendesen s egyszer csak teleélvezlek, elárasztalak odabent sok és meleg, ízletes nedűmmel. Hmmm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!