Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúknak nem furcsa érzés,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknak nem furcsa érzés, hogy golyók lógnak nekik ott, amikre mindig vigyázniuk kell?

Figyelt kérdés

2021. nov. 8. 21:52
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Megszoktam, sosem volt vele különösebb bajom.

Egyébként a nőknek is van mit védeni a melleiken...

2021. nov. 8. 21:57
 2/6 anonim ***** válasza:
94%

Nem furcsa mert hozzá szokik az ember, az lenne a furcsa ha nem lenne. Nekem a punci lenne fura, meg ha vérezne.

Nem kell rá vigyázni, védett helyen van:)

2021. nov. 8. 21:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy fent írják, pont annyira "furcsa" mint nőknek a mellek - hozzászoksz, hozzád tartozik, tudod mikor hogy figyelj rá, reflexszerűen megy észre sem veszed.
2021. nov. 8. 22:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Ismét a golyós csaj. Már múltkor is jót nevettem. 😃😃😃
2021. nov. 8. 23:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért lenne furcsa? Annyira nem kell rá vigyázni normál életvitel mellett nem esik bajuk egy-egy alkalom van amikor véletlen kapnak egy ütést de gyorsan ki lehet heverni pár percig fáj csak de akkor azért elég intenzíven tud de jobb mintha kalapáccsal ráütnék az ujjamra
2021. nov. 9. 07:41
 6/6 anonim válasza:
100%

Néha kényelmetlen, meg igazgatni kell. Kib@szottul fáj ha eltalálják focilabdával.

De még így is tuti jobb mint menstruálni meg szülni.

2021. nov. 9. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!