Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok milyen érzés volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manly kérdése:

Lányok milyen érzés volt amikor először nyomták be popsiba ?

Figyelt kérdés
Megbeszéltétek előtte, v spontán volt ?

2021. nov. 9. 12:19
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Fájdalmas
2021. nov. 9. 12:26
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Izgalmas. Persze hogy megbeszéltük. Én kértem. Nagyon kellemes érzes volt. Vágytam már rá. Figyelmes és türelmes volt a srác. 25L
2021. nov. 9. 12:29
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
izgalmas es nagyon jo
2021. nov. 9. 12:38
 4/8 anonim ***** válasza:
24%
Csak lányok véleménye érdekel?
2021. nov. 9. 12:58
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
Miután jól elő lett készítve a dolog lelkileg is és testileg is, nagyon jól sikerült. Később volt olyan, hogy váratlanul történt, akkor inkább kellemetlenül éreztem magam. Sok múlik az előkészítésen.
2021. nov. 9. 13:02
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
Pasi oldalról elég izgalmas. Bár én nem is tudtam róla. Lovagolt rajtam a lány szemből. Lecsúszott rólam és valamit matatott. Azt hittem csak vissza akarja tenni. Vissza is tette végül. Eleinte csak picit fura volt, hogy olyan más érzés, mintha szűkebb lenne. Nem voltam túl tapasztalt így nem említettem meg. Mikor hatra hajolt lovaglás közben es szetnyitotta a combjait, akkor láttam hogy ilyet még nem láttam. 😉 Meglepett rendesen.
2021. nov. 9. 13:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Fájt.
2021. nov. 9. 14:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen teljesen spontán nem szabad, be se menne, vagy ha mégis, az rohadtul fájna. Egyszerűen megkérdezte az akkori párom, hogy kipróbáljuk-e, és megtörtént. Én ebből nem csináltam nagy ügyet, nem féltem, jól is csinálta, tehát nem fájt. Csak szokatlan volt elsőre.
2021. nov. 9. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!