Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, milyen èrzès volt amikor először hatolt a testetekbe egy fèrfi? Hogyan írnátok le az èlmènyt?
Figyelt kérdés
2021. nov. 8. 18:27
2/9 anonim válasza:
Nehéz megfogalmazni... Nem fájt, inkább feszített és kellemetlen volt maga a behatolás. Aztán szépen lassan egyre jobb érzéssé vált. Utána még kb 1 órán át úgy sajgott, vagyis úgy érződött, hogy történt ott lent valami. Hál istennek nem véreztem. Másodjára már nem volt semmi probléma. De szerintem én a szerencsések közé tartozok. Hallottam durva elsőkről is :/ 28/N
4/9 anonim válasza:
Hogy teljesen őszinte legyek azon gondolkoztam vajon bent van e már pedig már bent volt
5/9 anonim válasza:
Imádtam
Nem fájt,nem feszített,nem véreztem
Akárhányszor újra élném
20L
8/9 anonim válasza:
A világ legjobb érzése, hogy a párod nem csak lelkileg hanem testileg is kiegészít, már 3 éve. Szerelmes lettem belé újra és azóta is minden egyes alkalommal. Volt “rossz” szex közöttünk, de nagyon ritkàn és azt valami külső dolog befolyásolta legtöbbször.
9/9 anonim válasza:
Csodálatos. Ott éreztem hogy most már testileg is egyek vagyunk. Egybeforrt a két test, és tökéletesen kielégítette egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!