Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek ilyen szerencsétlen a szexben? 24/N
3 pasim volt eddig életem során, mindhárman bőven átlag alatti mérettel rendelkeztek. Nyilván nem azért jöttem velük, hogy mekkora nekik, meg nem ez volt az első kérdésem hozzájuk.
De itt vagyok 24 évesen és még sosem sikerült igazán élveznem a szexet... Most már ott tartok kb, hogy bárkivel lefeküdnék, akinek tényleg vastag van, csak hogy legalább egyszer az életben kipróbálhassam, az milyen. De nem kezdhették úgy egy ismerkedést, hogy "szia, vastag a farkad?"...
Vannak netes oldalak ahol így is lehet ismerkedni és nem lesz zsákba macska!
Mi az a vastagság ami jó lenne neked ?
Amíg csak ekkora a merítésed a teljes populációból addig nem túl nehéz belefutni nem megfelelőbe.
De mostanra tuti kaptál már 50 privit pasiktól akiknek állításuk szerint 25/8 centis van, és azonnal megdugnának akárhogy is nézel ki. :)
XDDDD
Indul a vadàszat a Vörös Októberre?
Ez már eleve téves hozzáállás. Nem a méretek miatt volt rossz velük, hanem mert nem értenek a nőkhöz.
Én pl úgy elélveztetek nőket, hogy sem a mellükhöz, sem a puncijukhoz nem érek semmivel. Elég csak a nyelvem és a kezeim. Aki odaadással és hozzáértéssel csinálja az jó lesz ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!