Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú fiatalon sok csajt dugott meg és csalt is meg barátnőt akkor később lehet belőle hűséges férj?
Bárki változhat, ennyiből nem lehet megmondani. Meg aztán az se mindegy milyen körülmények vezettek a megcsaláshoz. Nem mindegy, hogy csak dugni akart másokkal is, esetleg az exe megcsalta és emiatt ő is belefutott ebbe a hibába.
Azért az kb igaz, hogy ha valakinek nagyon hányadék személyisége volt régen, kisebb eséllyel lesz mintaférj. Vagyis közülük kevesebb kerül ki na.
De személy szerint is ismerek ilyen sikersztorit. Az egyik exemet. Mivel barátok maradtunk, tudom milyen most, milyen életet él, milyen a nőkkel. Az egyik legnormálisabb férfi lett, akit ismerek. Közben sok évvel ezelőtt engem szemrebbenés nélkül csalt majd egy évig. Ha nekem akkor azt mondja valaki, hogy ő olyan ember lesz, mint amilyen ma, akkor minden vagyonom feltettem volna, hogy arra, hogy az kizárt. Erre tessék. Szinte nem ismerek nála rendesebb pasit, iszonyat korrekt. A sors fintora, hogy most hogy ilyen lett, olyan nőket fog ki, akik kihasználják vagy megcsalják. Szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!