Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy fiú fiatalon sok csajt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú fiatalon sok csajt dugott meg és csalt is meg barátnőt akkor később lehet belőle hűséges férj?

Figyelt kérdés
Vagy az ilyen fiúk örökre ilyenek maradnak?
2021. nov. 12. 13:33
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Ennyi infóból nem lehet eldönteni, ez eléggé egyénfüggő. Van aki lenyugszik, van aki örök vadász marad - az egyéntől, az attitűdjétől, a korábbi élmények kondícionálódásától függ.
2021. nov. 12. 13:36
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
MAradnak ilyennek.
2021. nov. 12. 13:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Bárkiből lehet sűgées férj/feleség. Mivel ez egy döntés kérdése, és bárki változhat.
2021. nov. 12. 13:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Konoly kapcsolatban való megcsaláshoz kell egy gyáva jellem
2021. nov. 12. 13:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Bárki változhat, ennyiből nem lehet megmondani. Meg aztán az se mindegy milyen körülmények vezettek a megcsaláshoz. Nem mindegy, hogy csak dugni akart másokkal is, esetleg az exe megcsalta és emiatt ő is belefutott ebbe a hibába.

Azért az kb igaz, hogy ha valakinek nagyon hányadék személyisége volt régen, kisebb eséllyel lesz mintaférj. Vagyis közülük kevesebb kerül ki na.

De személy szerint is ismerek ilyen sikersztorit. Az egyik exemet. Mivel barátok maradtunk, tudom milyen most, milyen életet él, milyen a nőkkel. Az egyik legnormálisabb férfi lett, akit ismerek. Közben sok évvel ezelőtt engem szemrebbenés nélkül csalt majd egy évig. Ha nekem akkor azt mondja valaki, hogy ő olyan ember lesz, mint amilyen ma, akkor minden vagyonom feltettem volna, hogy arra, hogy az kizárt. Erre tessék. Szinte nem ismerek nála rendesebb pasit, iszonyat korrekt. A sors fintora, hogy most hogy ilyen lett, olyan nőket fog ki, akik kihasználják vagy megcsalják. Szomorú.

2021. nov. 12. 14:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Ahogy észrevettem minél több emberrel fekszik le valaki annál jobban jelentéktelenné válik neki a szex vagyis inkább az akivel csinálja tehát aki 20 éves korára 20-30 partnerrel volt nem fogja érdekelni a párja talál másikat címszóval és ha adódik egy surlódás a kapcsolatban már megy is máshoz ha meg már eleve nőről nőre jár vagy fasziról faszira akkor az értékrendje is felborul nem fog tudni ragaszkodni senkihez vagy csak az első pohár piáig
2021. nov. 12. 14:54
 7/7 anonim ***** válasza:
#6: Nálam ez pont fordítva volt, régen gondolkodtam úgy, hogy 'ez csak szex', ma már sokkal bennsőségesebbnek élem meg és míg régen lazán szexeltem azzal aki tetszett, most inkább már csak kapcsolatban szeretnék és a küldő adottságok sokkal jobban háttérbe szorultak ismerkedéskor.
2021. nov. 12. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!