Fiatalok, terveztek a jövőben családot?
1
Arra gondolsz, hogy élettársi kapcsolatban éltek, de nem házasodtok össze és úgy akartok gyereket? Mert ha igen akkor az hírtelen nem jutott eszembe.. :)
Igen!
A családomban is azt látom, hogy a legtöbben szülők, házasságban élnek. Én is ezt szeretném pár év múlva.
19/L
Gyereket nem igazan,de nyilvan ez valtozhat es nem csak tolem fugg.
Hazassagtol felek kisse,tekintve,hogy mennyire megnott a valasok szama az utobbi idoben,nagyreszben az internetnek es a kozossegi medianak koszonhetoen.
Egyik baratom talalkozgat most egy 31 eves anyukaval,akinek ferje van par eve. Tehat pontosan ettol felek en is.. (es igen,probaltam lebeszelni es ellenzem a dolgot)
4
Nekem is van egy ismerősöm, aki 25 éves és egy időben udvaroltak egymással egy 32 éves nővel akinek férje és gyereke van..szerencsére több nem lett a dologból, mert a nő lekoppintotta, gondolom talált mást.
az is csoda lenne, ha összejönnék valakivel, nemhogy család, lol
de akármi történjen, gyereket semmiképp nem
Nem,luxus.
Szerintem csak a gazdagoknak legyen gyereke,én nem akarok rabszolgát csinálni nekik
Én a közel jövőben nem szeretnék se gyereket se házasságot, esetleg 30 éves korom körül, ha úgy alakulnak a körülmények, de aztán persze ki tudja, mi lesz.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!