Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyha 23 éves koromig egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha 23 éves koromig egy csajom sosem volt, attól függetlenül lehet még esélyem arra hogy az első barátnőm szép legyen?

Figyelt kérdés

Szóval tapasztalatlanként lehet szép csajom elsőre?

Szűz is vagyok még. Amúgy nem nézek ki rosszul szerintem, csak nagyon béna vagyok ha ismerekedni kell.

2021. nov. 11. 22:33
 1/9 anonim ***** válasza:
94%

Szerencsén múlik, de elég kicsi az esélye. A szebb lányok nagyon sok fiú közül válogathatnak, szóval három lehetőség van:

1. Súlyos önbizalomhiánya van

2. Nagyon buta

3. Valami csoda folytán megtetszel neki

2021. nov. 11. 22:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azon tudok gondolkodni, hogy tényleg ennyien vagytok? Vagy esetleg minden ilyen idétlen kérdést 1-2 ember tesz fel?

Vajon tényleg komolyan nem tudjátok a választ vagy ez csak valami poén hogy ilyen sötétek vagytok?

3/9 anonim ***** válasza:
86%
Lehet, de ha béna vagy az ismerkedésben akkor kb. semmilyen sem lesz, nemhogy szép. Mivel szeretnél egy olyan csajt levenni a lábáról amit rajtad kívül még 20-an "ostromolnak" ha az úgymond átlagos lányoknál sem jutsz el a gólvonalig? Ezt a kérdést tedd fel magadnak és ha megvan a válasz akkor CSELEKEDJ is ne csak elmélkedj.
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Remény van, de a 6-os lottó esélyesebb
2021. nov. 11. 22:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Néha elszomorít, hogy mennyire felületesek tudnak lenni az emberek, hogy az a legnagyobb félelmük, hogy a tapasztalatlanságuk miatt nem találnak SZÉP barátnőt.
2021. nov. 11. 22:58
 6/9 anonim ***** válasza:
85%

Minden jókor jön annak, aki várni tud.

- Lev Tolsztoj

2021. nov. 11. 22:58
 7/9 anonim ***** válasza:
30%

Alavetően a legnagyobb gond azzal van hogy béna vagy az ismerkedésben.

Ha csúnya lennél is lehetne szép barátnőd, ha jó lenne a beszélőkéd és megnyerő a személyiséged. Egyébként minden rossz indulat nélkül azt mondom elég taszító lehet a 20+os korosztály számára ha valaki még teljesen tapasztalatlan. Amúgy nem sok emberről tudok aki 23 évesen még szűz, sőt szerintem egyet sem ismerek. 15-16 évesen már kamatyoltunk bulikba meg alapból. És nem azt mondom hogy ez a követendő példa, de még mindig jobb mint ha valakinek zéró a tapasztalata.

2021. nov. 11. 23:06
 8/9 anonim ***** válasza:
46%
Te annyira helyes vagy, hogy szép barátnőt akarsz? Akkor inkább egyedül büdösödj meg ha ennyire felszínes ember vagy.;) Nem minden a külső. Lehet egy átlagos lány sokkal boldogabbá tenne, mint egy "szépség". :) Amúgy relatív...
2021. nov. 12. 05:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Minden boszorkány szépnek tűnik - eleinte, csak évek múlva veszed észre a hosszú orrot és hogy seprűn ül... :)
2021. nov. 12. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!