Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy igényesebb lakásos prosti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy igényesebb lakásos prosti milyen dolgok miatt küldhet el?

Figyelt kérdés

2021. nov. 10. 17:44
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha ideges vagy akkor is elzavar, mert nem tudhatja hogy mit forgatsz a fejedben .
2021. nov. 10. 18:30
 22/32 A kérdező kommentje:

Na közben kiderült, hogy drogosnak hitt… SMS-re nem felelt, de az oldalon megkérdeztem levelezésben és ott válaszolt.

Ez hihető, mert már orvos is volt, hogy kérdezte, hogy drogozom e.

Pedig sosem drogoztam.

Nem tudom, hogy miért keltem ezt a benyomást.

2021. nov. 10. 19:05
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

izzadtál stresszeltél?

legalább ott akkor megmondhatta volna hogy úgy látja szedtél be valamit

2021. nov. 10. 19:13
 24/32 A kérdező kommentje:

Igen, nagyon izgultam.

De sajnos én szinte mindig nagyon izgulok…

Lehet el is sápadtam, bár nem érzékeltem, már elég sokszor mondták más szituációban hogy szoktam.

2021. nov. 10. 19:15
 25/32 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy be kéne vennem nyugtatót, mondjuk frontint mielőtt legközelebb megyek (ha megyek)… Vagy inni valami töményet.

Bár az kicsit ironikus, hogyha pont droggal (ha úgy vesszük az) tudom magamat NEM drogosnak mutatni.

2021. nov. 10. 19:18
 26/32 anonim ***** válasza:
76%
Stylistként dolgozom, ha küldesz magadról privátban képet, akkor tudok tanácsot adni a külsődre, illetve,hogy miket érdemes hordanod.
2021. nov. 10. 19:48
 27/32 anonim ***** válasza:
70%
26: Nagy király vagy!
2021. nov. 10. 20:07
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Ápolatlanság, bunkóság, "rossz előérzet" (ittasságra, drogtól történő beállásra vonatkozó jel annak számít - ugyebár nehezebb leállítani a pasast ha be van állva), vagy passz - lehet emlékezteti valakire és összekeveri vele.

Ha ezek passzolnak akkor a 99.99% nem fog elküldeni - úgy tűnik te kifogtad ama 0.01%-ot. Menj másikhoz és kész.

2021. nov. 10. 20:50
 29/32 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon sajnálom ami veled történt, de kérlek kérj segítséget a szorongásod miatt, mert tönkrecseszi az életed. Nekem generalizált szorongásom volt, 23 évesen mentem dokihoz, már bánom, hogy addig nem mertem. Hidd el, bármelyik tud segíteni, láttak már rosszabbag is, senki nem fog rólad semmi olyat gondolni, ami nem vagy. Kérlek ne utasítsd el élből a segítséget, 1000szer jobb életed lesz utána.
2021. nov. 15. 02:06
 30/32 anonim ***** válasza:
91%

Így van, tök értelmes srác vagy, ne cseszd el az életed. Van orvosi segítség ilyesmire.

Ez zseniális: "Bár az kicsit ironikus, hogyha pont droggal (ha úgy vesszük, az) tudom magamat NEM drogosnak mutatni."

2021. nov. 15. 06:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!