Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy igényesebb lakásos prosti milyen dolgok miatt küldhet el?
Ha csak Adoniszokat szolgálna ki, hamar éhen halna. A másik kettő viszont lehetséges.
Inkább az utolsó.
A nő 30 évesnek hirdeti magát, de lehet valamivel idősebb…
Én nem ismerem, Ő sem hiszem hogy ismer, honnan is ismerhetne?
Hasonló korú ismerőseim csak a feletteseim között vannak.
De egy prosti nem hiszem hogy dolgozik.
Meg direkt nem a közvetlen környezetemből választottam…
1 órát utaztam oda.
A telefonban kicsit bénán kommunikáltam, de legalább udvarias voltam és akkor még nem mutatta jelét, hogy problémája lenne…
Amikor felmentem ajtót nyitott nézett pár másodpercig, hirtelen elkomolyodott és becsapta az ajtót.
Utána inkább gyorsan eljöttem, meg felhívni sem mertem…
Azt tudom, hogy nem vagyok Adonisz.
Ezért is szorulnék ilyen szolgáltatásra, de az durva, hogyha annyira visszataszító vagyok, hogy egy prosti is hagyja elúszni az óradíját és inkább nem fogad…
Azzal nyugtattam magam az úton, hogy nem lesz gond, mert biztos voltak már nálam rosszabb vendégei is.
Egyébként maga a hölgy is vagy 15 kilóval nehezebb volt mint a képein, de az értékelései szinte kivétel nélkül pozitívak és van sok.
18 alatti vagy (nagyon látszik rajtad)
Vagy ha a megadott kor felett vagy és szintén látszik. Pl 50 felett már nem fogad te meg 60as papi vagy
Ha roma vagy és szerepel nála nem fogad romát.
Ápolatlan vagy (rothadó fog, büdös száj csók nincs kb ezt takarja a szimpátia alapon jelölés mert ha alapba tennék mindenkivel kellene)
Egyéb ápolatlanság - testszag, farkad igénytelen, szűkületes, vazelinos
Nem fürdesz meg rendesen a hirdetőnél. Nem vicc mondták már lányok hogy néhányan csak folyatják a vizet mert otthon fürödtek minek itt is alapon
Stílusod nagyon ciki. Bunkó vagy, alkudozol, túl durva vagy
Kb ennyi.
Érdemes adatlapokat olvasnod és a kiszemelt hirdetőnél figyelni mit emel ki nagyon
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!