Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy igényesebb lakásos prosti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy igényesebb lakásos prosti milyen dolgok miatt küldhet el?

Figyelt kérdés

2021. nov. 10. 17:44
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
96%
Nem vagy Adonisz,esetleg túl kisfiús külső, vagy lehet ismert
2021. nov. 10. 18:03
 12/32 anonim ***** válasza:
91%

Ha csak Adoniszokat szolgálna ki, hamar éhen halna. A másik kettő viszont lehetséges.

Inkább az utolsó.

2021. nov. 10. 18:06
 13/32 anonim ***** válasza:
86%
Egyszerűen szarul, bunkón és lekezelően beszélsz vele, úgy el zavar hogy örülsz ha a strici nem fog meg.
2021. nov. 10. 18:07
 14/32 A kérdező kommentje:

A nő 30 évesnek hirdeti magát, de lehet valamivel idősebb…

Én nem ismerem, Ő sem hiszem hogy ismer, honnan is ismerhetne?

Hasonló korú ismerőseim csak a feletteseim között vannak.

De egy prosti nem hiszem hogy dolgozik.

Meg direkt nem a közvetlen környezetemből választottam…

1 órát utaztam oda.

A telefonban kicsit bénán kommunikáltam, de legalább udvarias voltam és akkor még nem mutatta jelét, hogy problémája lenne…

Amikor felmentem ajtót nyitott nézett pár másodpercig, hirtelen elkomolyodott és becsapta az ajtót.

Utána inkább gyorsan eljöttem, meg felhívni sem mertem…

Azt tudom, hogy nem vagyok Adonisz.

Ezért is szorulnék ilyen szolgáltatásra, de az durva, hogyha annyira visszataszító vagyok, hogy egy prosti is hagyja elúszni az óradíját és inkább nem fogad…

Azzal nyugtattam magam az úton, hogy nem lesz gond, mert biztos voltak már nálam rosszabb vendégei is.

Egyébként maga a hölgy is vagy 15 kilóval nehezebb volt mint a képein, de az értékelései szinte kivétel nélkül pozitívak és van sok.

2021. nov. 10. 18:11
 15/32 anonim ***** válasza:
93%
Akkor itt az ideje egy negatív értékelést is írni, ez a minimum. Másban nem tudunk segíteni, a pénzed megmaradt, el tudsz menni egy másikhoz ha akarsz, kicsi az esélye hogy ugyan így járj ha tényleg nincs semmi olyan probléma amiért egyértelműen elküldenének.
2021. nov. 10. 18:16
 16/32 anonim ***** válasza:
96%
Ápolatlanság vagy bunkó magatartás. Én nagyon ronda vagyok, mégsem szoktak elküldeni. De az is lehet, hogy pont egy ilyet fogtál ki.
2021. nov. 10. 18:24
 17/32 anonim ***** válasza:
91%
Melyik volt az? Ha ide nem akarod leírni, küldheted privátban is!
2021. nov. 10. 18:25
 18/32 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem az volt hogy már a telefonban levágta hogy gáz vagy,tehát alapból mínuszból indultál nála. Teljesen máshogy kommunikál egy rutinos k.rvapecér meg egy szűz kisfiú. De itt nem is pont a szűzességgel van a gond hanem a viselkedéssel, ami persze ebből az állapotból is fakad. A prostik nem szeretik a furcsa alakokat, veszélyérzetet kelt bennük. A másik dolog lehet a szájhigiéniád, illetve annak hiánya. Lehet hogy már az ajtóban, köszönéskor megérezte a masszív szájszagodat és ennyi elég is volt neki belőled. A jobb prostik nagyon kényesek tudnak lenni erre. Ezek persze csak feltételezések. Az hogy valójában mi volt a gondja veled már nem fog kiderülni. Majd mégy másikhoz, végső esetben egy hasonlóan elhanyagolt fogsorú roma prosti majdcsak segít rajtad.
2021. nov. 10. 18:26
 19/32 anonim ***** válasza:
92%

18 alatti vagy (nagyon látszik rajtad)

Vagy ha a megadott kor felett vagy és szintén látszik. Pl 50 felett már nem fogad te meg 60as papi vagy

Ha roma vagy és szerepel nála nem fogad romát.

Ápolatlan vagy (rothadó fog, büdös száj csók nincs kb ezt takarja a szimpátia alapon jelölés mert ha alapba tennék mindenkivel kellene)

Egyéb ápolatlanság - testszag, farkad igénytelen, szűkületes, vazelinos

Nem fürdesz meg rendesen a hirdetőnél. Nem vicc mondták már lányok hogy néhányan csak folyatják a vizet mert otthon fürödtek minek itt is alapon

Stílusod nagyon ciki. Bunkó vagy, alkudozol, túl durva vagy

Kb ennyi.

Érdemes adatlapokat olvasnod és a kiszemelt hirdetőnél figyelni mit emel ki nagyon

2021. nov. 10. 18:26
 20/32 anonim ***** válasza:
90%
Miért nem írsz róla negatív beszámolót? Vannak erre oldalak
2021. nov. 10. 18:27
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!