Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kb.mennyi lehet azon nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb.mennyi lehet azon nők aránya akik nem hajlandóak orális szexet végezni?

Figyelt kérdés
Tehát nem szopják le a pasijukat, csak sima szex.

2021. nov. 10. 09:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is viszonylag ritka.

Talán minden harmadik-negyedik szexnél kerül sor szopásra, de ha csinálja, akkor nagyon ügyesen. Még egy kis mélytorok is bejátszik néha.

Én mondjuk nem is igénylek többet, nekem ez csak fűszerezi az együttléteket.

Viszont nyalni az esetek 70-80%-ában szoktam.

2021. nov. 10. 11:29
 12/20 anonim ***** válasza:
Ritka viszonylag
2021. nov. 10. 11:54
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
itt az a vicc, hogy a legtöbb lány nem az orál ellen van, hanem a pasiját nem akarja csak leszopni. Hányszor volt, hogy egy lány nem szeretett orálozni, majd összejött egy másik pasival, akivel sokkal jobb lett a szex...
2021. nov. 10. 12:26
 14/20 anonim ***** válasza:
Én nőként annyit tudok mondani, hogy 5 közeli barátnőmből 1 nem csinálja (egyébként vicces amit előttem mondtak, hogy csak az adott pasinak nem hajlandó, másnak meg igen, mert van egy olyan barátnőm, aki senkinek se csinálta korábban, aztán megismerte a jelenlegi párját, akinek meg néha csinálja. Én se értem, ne is kérdezzétek a logikát:D)
2021. nov. 10. 15:18
 15/20 anonim ***** válasza:
71%
14: ez ugyanaz mint amikor egy pasi kijelenti, hogy ő sosem akar házasodni és gyereket vállalni, majd szakít veled és fél év múlva látod a Facebookon, hogy eljegyzett valakit... A szex is mindig ugyan ilyen. A megfelelő személlyel mindent bevállalunk
2021. nov. 10. 15:42
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom nem én vagyok az egyetlen akit soha nem sz . p le a barátnője. Annak ellenére hogy szinte minden szexnél (kb heti 2) kinyalom, és hatalmasakat élvez tőle.
2021. nov. 11. 11:51
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
16# miért nem szólsz, hogy neked is jól esne? N
2021. nov. 11. 12:01
 18/20 anonim ***** válasza:
39%

17 eske.

Sajnos, az az ártatlan kis 16 oska azért nem szól, mert nem mer szegénykém.

Ugyanis mi férfiak nagyon jól tudjuk, hogy a nőktől az orális szex, az luxus.

Aki jó kedvel csinálja, netán még élvezetből is, az sajnos a luxus, és kivételes kategória.

Ezért nem mer szólni az a szegény kis 16 oska.

Tudja, hogy lehet hogy holnap már nem kap ebédet.

Rosszabb esetben a garázsban kell aludnia, ahol nincs fűtés.

Ne de most figyeljetek, mert most jön a lényeg.

Nekünk férfiaknak viszont szinte kötelező ny@lni. Ezt minden nő elvárja a párjától, kötelező szinten.

Külön sértésnek veszik a nők, ha a párja ezt nem csinálja neki.

Söt, én azt veszem észre, hogy a nőciknek már az is alap, hogy kényeztetni kell a popsijukat is a nyelvecskénkkel.

Jó,mondjuk nem tagadom, a nők popsi luka gusztusos és szép, a férfiaké az már inkább a gusztustalan kategória.

A melegek most biztosan haragszanak rám ezért, de mindegy.

2021. nov. 11. 20:39
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
16-os vagyok. Beszéltem már vele erről de egyszerűen nem szereti, nincs hozzá kedve. Ha erőltetem, csak még rosszabb lesz. A nyalást nem azért csinálom mert elvárja, hanem mert szeretek nyalni. Persze attól hogy szeretek nyalni, még előfordul hogy fáradt vagyok és nincs hozzá hangulatom de azért kinyalom, mert szeretném hogy nagyot élvezzen. És ilyenkor egy kicsit nem érzem fairnek hogy ő meg sose sz . p le.
2021. nov. 11. 21:08
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Aranyoska vagy hogy írtál.

Teljesen igazad van, és jól látod a dolgokat.

Ezt nem szabad erőltetni semmiképp.

Aki szereti, az úgyis csinálja, aki meg nem, az meg úgysem.

Én soha nem mondom ezt, ha új párom van, mert ha akarja, akkor csinálni fogja.

A nyali-fali az más tészta. Azt a férfiak 95%a szereti, úgyhogy a nőknek nagyobb szerencséjük van. Mázlisták a drágák. 😆🤭

18.

2021. nov. 11. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!