Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb.mennyi lehet azon nők aránya akik nem hajlandóak orális szexet végezni?
Figyelt kérdés
Tehát nem szopják le a pasijukat, csak sima szex.2021. nov. 10. 09:29
1/20 anonim válasza:
Egy tuti van ilyen. Sajnos ő a párom :/
2/20 anonim válasza:
1. Majdnem sorstársak vagyunk. Engem leszop,de hagyjuk is. Hidd el, neked se tetszene és hanyagolnád. Ütemtelen rángatás és néha bekapja hogy ne legyen túl száraz.
3/20 anonim válasza:
Én szeretem, mert felizgat ahogy ő élvezi.
4/20 anonim válasza:
Csatlakozom 1-eshez!:D
Jó, kb ünnepnapokon sor kerül rá, de olyankor sem hú de ha, meg nem is tart soká. És mindig figyelek arra, hogy ha tudom, hogy van esély szexre külön megmosom a brét pl pisilés után (a csapnál) de ő rendre akkor gondolja úgy, hogy egy kis örömet okoz nekem orálisan, ha nem számítottam rá, ezért nem mostam meg (pl éjjel felkelek pisilni és reggel spontán szex:D). Aztán hallgathatom, hogy "phőő, büdös". Hát bmeg:D
No mindegy, van egy csomó más dolog amiért szerethetem:D
5/20 mantis religiosa válasza:
Eddigi tapasztalataim alapján legalább 40%. ☹️
6/20 anonim válasza:
Imádom ha szopnak de kevés olyan csaj van aki jól csinálja de a kérdésre a válasz: 70:30 annak javára aki csinálja
7/20 anonim válasza:
Nagyon ritka az a nő, akit ne lehetne ravenni. Ez főleg a férfin múlik.
9/20 A kérdező kommentje:
Én pl. rávettem a páromat, egy partnere volt előttem, és vele nem csinálta soha. És ahhoz képest elég jól ráérzett. De amúgy meglepődtem amikor mondta hogy még nem szopott sose, azért is tettem fel a kérdést, mert azt hittem kb. majdnem minden nő csinálja, ehhez képest lehet hogy sokkal többen nem, és arra vagyok kiváncsi kb milyen lehet az arány.
2021. nov. 10. 11:23
10/20 anonim válasza:
Az pontosan 28.45 %, aki nem csinálja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!