Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz Lányok! Ti mennyi idő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz Lányok! Ti mennyi idő után voltatok "hajlandóak" az orális szexre?

Figyelt kérdés
Úgy értem mikortól éreztétek úgy hogy már megtennétek a párotoknak..

2019. szept. 21. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Kb tíz perc
2019. szept. 21. 19:46
 2/4 anonim ***** válasza:
87%

Még mindig szűz vagyok, de orált meg a többi ilyen dolgot csináltam. Az első pasimnál kb olyan 2 hét után fordult meg a gondolat a fejemben hogy milyen jó lenne "megkóstolni" hogy milyen íze van a farkának. Persze az első orál kb 3 hónappal azután volt hogy összejöttünk.

18/L

2019. szept. 21. 19:52
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
15 voltam, azzal a sráccal, akivel 3 hónap múlva a szüzességem is elvesztettem.
2019. szept. 21. 20:49
 4/4 anonim ***** válasza:
74%

Ez teljesen és totálisan egyénfüggő... van aki évekig csak "orálozik" de még tartogatja (értelmetlenül), más meg rég elvesztette de viszolyog a franciától. Erre nincs hüvelykujj-szabály pont ahogy arra sem, hogy hány évesen, vagy hányadik randik kell ágyba bújni valakivel.

Ha ffi vagy akkor ne erőltesd a partnered majd csinálja amikor úgy gondolja, ha lány akkor meg csináld amikor úgy érzed jólesik és ki akarnád próbálni. Nem kell semmilyen mintát követni - mert nincs, legyetek önmagatok!

2019. szept. 21. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!